Typ: Ti Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam, zakupiłem ostatnio Roverka 620 Ti i chciałbym założyc do niego gaz,gdyż przy dzisiejszych cenach benzyny ciężko jest mi utrzymać to stado koni.Mógłby mi ktos doradzic jaką instalacje i gdzie najlepiej założyc? z gory dzieki.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Czw Sty 06, 2011 00:06, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 09, 2007 16:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 6 razy Dołączył: 30 Mar 2006 Posty: 158 Skąd: Zator
Wysłany: Nie Cze 10, 2007 07:09 Re: [R620 Ti lux] jaki gaz?
megaarab napisał/a:
Witam, zakupiłem ostatnio Roverka 620 Ti i chciałbym założyc do niego gaz,gdyż przy dzisiejszych cenach benzyny ciężko jest mi utrzymać to stado koni.Mógłby mi ktos doradzic jaką instalacje i gdzie najlepiej założyc? z gory dzieki.
jeśli już pakować gaz to takiego autka to najlepiej wtrysk ciekłego gazu
ale jest ciut droższy od sekwencji ale efekty są rewelacyjne
kolega miał taki w Volvo S80 2.4 V6 cos pięknego...
Z tanich instalacji:
KME Ego (nie Diego), Stag 300, 4Gas
Z nieco droższych:
BRC Sequent24
Z duzo droższych:
VSI Prins, BRC Sequent, Landi Renzo Omegas
Moim zdaniem Stag/KME sobie poradzi.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum