Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 12:19 [Offtopic] Lista polecanych sprzedawców na Allegro
Hej!
Niejeden z nas spotkał na Allegro.pl sprzedawców uczciwych oraz mniej uczciwych. Piekiełko dla oszustów już na forum jest TUTAJ
W tym miejscu wpisujcie nicki z Allegro, co kupiliście i waszą opinie o sprzedającym.
U użytkownika sakfa kupiłem kompletną półoś prawą do swojego R200 1.4Si. Dobry kontakt i przesyłka była u mnie w 24h. Półoś założona jakieś 2 kkm temu (ok dwa tygodnie temu) i nie mam z nią żadnych problemów.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez rovero Wto Cze 05, 2007 20:58, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Kwi 21, 2007 12:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 18:59
Od Karwatma kupiłem komplet oryginalnych alu do R600. Trochę miałem stracha, że trzeba będzie prostować, naprawiać itp. Wszystko "cacy".
Na dodatek gość z 620Si zrobił Ti.
Witam
andreeas7 - kupiłem u niego komplet używanych felg stalowych po atrakcyjnej cenie (30 zł/szt). Kurier przywiózł je nastepnego dnia po przelaniu pieniędzy. Były solidnie zabezpieczone przed uszkodzeniem w czasie transportu - ich rozpakowanie zajęło mi chyba z 15 minut. Były w doskonałym stanie, idealnie wyważone, o niebo lepsze od tych, które miałem na samochodzie. Wulkanizator który montował mi je długo się im przyglądał, czy aby nie są to "nówki". A muszę przyznać, że licytując je spodziewałem się, że będą "do remontu", a tu miłe zaskoczenie.
uzyt. SA-KLO .. czyli chłopaki z Sulechowa k. Zielonej Góry .. jednym słowem POLECAM ! Wszystkie ceny do negocjacji .. i nie są to wygórowane kwoty .. Możliwy odbiór osobisty .. Szybkie wysyłki .. jednym słowem profesjonalnie
Wysłany: Nie Kwi 22, 2007 20:40
Skiba napisał/a:
uzyt. SA-KLO .. czyli chłopaki z Sulechowa k. Zielonej Góry .. jednym słowem POLECAM ! Wszystkie ceny do negocjacji .. i nie są to wygórowane kwoty .. Możliwy odbiór osobisty .. Szybkie wysyłki .. jednym słowem profesjonalnie
Potwierdzam - kupowałem od chłopaków już trochę części (osobiście) i od początku polecam. Solidna firma - poważne podejście do klienta.
No to i ja potwierdzę
Z zaskoczenia w sobotę po południu do nich zajechałem. Wyjechali po mnie, żebym nie błądził , sympatycznie i miło a co najważniejsze - dobre ceny
Wysłany: Pon Kwi 23, 2007 17:57
dzisiaj doszła paczka z kompletem do wymiany rozrządu od allegrowicza szynawroc. Kontakt bardzo dobry, paczka wysłana szybko i sprawnie.
Tak jak na aukcji - wybrane paski GATES'a - są GATES'a. Jestem bardzo zadowolony - a że 419 złotych - to nie mały pieniądz, więc wpisuję allegrowicza tu, bo chyba warto premiować handlowców, którzy nie nabijają klientów w butelkę.
Acha link do aukcji:
http://moto.allegro.pl/it...ver_2_0_td.html
a do użytkownika: http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=3370145
Pozdrawiam serdecznie
Polecam tego allegrowicza: przemo285, solidny i bezproblemowy. Wysyła za pobraniem po wysłaniu smsa z adresem zwrotnym i nazwą towaru- poza allegro!!.
Poza tym chętnie dzieli sie swoją niemałą wiedzą na temat roverków.
Kupiłem u niego wysprzęglik do R75, cena o prawie połowę niższa niż w sklepie lub u dealera landrovera.
Polecam jeszcze raz tym bardziej, ze zakupiony nowy wysprzeglik padł po tygodniu. Po wyslaniu zdjęć przez internet, reklamacje załatwił pozytywnie niemal od ręki. Przypominam, ze transakcja była poza allegro a ja wyrzuciłem fakture po zamontowaniu.
Są jeszcze normalni ludzie...
_________________ R75-Ceed CDRI
Ostatnio zmieniony przez Rick Czw Maj 17, 2007 07:04, w całości zmieniany 1 raz
dzisiaj doszła paczka z kompletem do wymiany rozrządu od allegrowicza szynawroc. Kontakt bardzo dobry, paczka wysłana szybko i sprawnie.
Tak jak na aukcji - wybrane paski GATES'a - są GATES'a. Jestem bardzo zadowolony - a że 419 złotych - to nie mały pieniądz, więc wpisuję allegrowicza tu, bo chyba warto premiować handlowców, którzy nie nabijają klientów w butelkę.
Acha link do aukcji:
http://moto.allegro.pl/it...ver_2_0_td.html
a do użytkownika: http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=3370145
Pozdrawiam serdecznie
Potwierdzam, i ja rowniez kupilem u nich rozrzad. Wszystko jak najbardziej OK
Ja też Polecam allegrowicza: przemo285, solidny i bezproblemowy. Wysyła tylko za pobraniem,dostawa w 1-2 dni. Ja zakupiłem gniazdo do kolumny McPherson taniej niz u TomaTeam,nówka sztuka. Gosć posiada potrzebne czesci do Roverka a jak nie mam to sprowadza
Brt: czerwony dla administracji
Ostatnio zmieniony przez Brt Czw Maj 17, 2007 09:14, w całości zmieniany 1 raz
Ja polecam uzytkownika mmk_2006 kupowalem u niego rzeczy nawet poza Allegro i wszystko bylo OK
równiez polecam użytkownika allegro mmk_2006! Kupowałem od niego czujnik ABS do R620Si. Bardzo dobry kontakt telefoniczny i mailowy.
saganiak - kupowałem kompletny rozrząd do R620Si - wszystko jak należy!
Ostatnio zmieniony przez b_mol Sob Lip 07, 2007 19:45, w całości zmieniany 1 raz
Polecam allegrowicza Marcinesko
Kupiłem u niego komplet amortyzatorów Kayaba Excel-G - wszystkie w cenie 720 zł. Towar oryginalny i oczywiście z gwarancją....
Transakcja poza allegro - wpłaciłem w ciemno na konto i na drugi dzień miałem już przesyłkę.
---------------
R416Si 1996
Ostatnio zmieniony przez mzimny Wto Cze 19, 2007 12:31, w całości zmieniany 1 raz
Witam i dorzucam Allegrowicza naprawdę wartego polecenia: HARTMAN_TUNING, link do firmy jest też na stronie klubowej w technicznym FAQ (Czy można dokupić do mojego ROVERka okleiny drewnopodobne?): http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#82
Zamówiłem okleinę do swojego R, ale nie byłem pewny jaki ma być to kolor (są różne odcienie orzecha). W e-mailu zapytałem, czy będzie można zwrócić towar i wymienić na inny, jeżeli okaże się że nie pasuje kolor. Sprzedawca zaproponował mi wtedy przesłanie próbek, żeby nie narażać mnie na koszty odsyłania niewłaściwej okleiny. Na podstawie przesłanych błyskawicznie próbek zamówiłem okleinę. Czekałem na nią kilka dni gdyż okazało się, że pracownicy sprzedawcy przegapili moją wpłatę. Gdy szef wyłapał to niedopatrzenie to zadzwonił do mnie z przeprosinami za zwłokę w przesłaniu oklein (jaka tam zwłoka, kto kupuje na Allegro ten wie, że towar potrafi iść tygodniami). Po tym telefonie błyskawicznie otrzymałem okleiny i ku mojemu zaskoczeniu - wewnątrz krótki liścik z przeprosinami od szefa - Pana Jerzego Hartmana oraz niespodzianka: 20 zł, a więc ponad 10% ceny produktu, w ramach rekompensaty za zbyt długie - zdaniem sprzedawcy - oczekiwanie przeze mnie na wylicytowany towar Czy ktoś miał kiedyś podobne doświadczenia, tzn. czy zwrócono mu część pieniędzy za zwłokę w dostarczeniu przesyłki?
Gorąco polecam osobę etimark. Jest to nick z niniejszej strony (czyli www.roverki.pl ). Na allegro użytkownik ten ma podobny nick, czyli etimark.....
Dane kontaktowe:
Tomasz Zawada
691508162
etimark@isar.pl
Lublin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum