Wysłany: Wto Cze 19, 2007 23:29 O której dotrzecie w piątek na Zlot?
Czy ktoś dotrze w Piątek do Jachranki przed 16?
Czarny scenariusz niestety się sprawdził i wyjeżdżam do Częstochowy już w piątek . Ciekawość ludzi i świata roverkowego ciągnie mnie w kierunku Zlotu chociaż na godzinkę, jednak nie wiem czy o tej porze spotkam tam jakąś żywą duszę? Jeśli tak, to przynajmniej koszulkę bym kupił, rękę uścisnął i .... potem myślał całą drogę dlaczego muszę jechać w przeciwnym kierunku ....
Ach .... miało być tak pięknie, a wyszło ... jak zwykle....
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 19, 2007 23:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bardzo szkoda I pewnie wrócisz dopierw w niedzielę popołudniu do domu
Lajf is brutal and full of zasadzkas. Podejrzewam, że przed 16 będzie ciężko, żeby tam kogoś zastać
Około 16 ekipa dolnośląska będzie będzie obiadować gdzieś w okolicy Mszczonowa. Moze tez wpadniesz na obiad
Nie moze Ci sie w jachrance zepsuc samochod i naprawa potrwa kilka ladnych godzin?
Ja wiem, ze Rovery sie nie psuja, ale... miales pecha, lajf is brutal i kopas w dupas, a paskos od alternatoros sie skopsos ?
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Jak tak patrzę na aurę pogody, to widzę że z imprezy w Częstochowie nici, więc tym bardziej mi żal...
A nie puszczą Cie wcześniej, jeśli z imprezy nici?
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Piter z Lukaszem wystaryowali z Katowic spod carfura o godz. 18 -00.Powinni chyba zaraz być na miejscu.Ja startuję w nocy--? -nad ranem-?. Pozdrawiam wszystkich : Będących już na miejscu ,Jadących i Tych co dojadą!Tych co zostają w domach Również!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum