Ja nic nie dostałem na PW Niestety w środe nie dam rady ale pomysł dobry Pozdrawiam.
bialy114 [Usunięty]
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 18:17
ownstlr napisał/a:
Ja nic nie dostałem na PW
Widać nie było okazji się "zgadać" na forum, ani w realu
Nie czuj się "odrzucony przez społeczeństwo"
Środa nie została jeszcze klepnięta na 100% - w grę wchodzi jeszcze sobota lub niedziela.
Piona
Ja się kiedyś pokusiłem o wyłapanie poznaniaków zarejestrowanych na Klubowej stronie. Potem do każdego wysłałem PW (chodziło o MotorShow). Lista została w "WYSŁANE", Nie każdy jednak podaje miejscowość, z której pochodzi, więc nie jest to sposób doskonały. Potem doszły Nicki z minispota - i tak grono poznańskich rovero-zboczeńców rośnie w siłę
Można również dodać raz maile do Outlooka z zanaczeniem firmy i potem wysłać jednego maila do wszystkich z danej firmy.
Ostatnio zmieniony przez bialy114 Pon Cze 25, 2007 18:27, w całości zmieniany 1 raz
albo wszystkie podane terminy integracji nigdy mało
Jeżeli w środę spotkamy się tylko we 2, to w sobotę będziemy już się integrować na kolejnym spocie, a na tym w niedziele to już będziemy weteranami mini spotów
Dostosujemy się do większości czyli pewnie zrobimy w sobotę, a potem browarek koło Starego Rynku jak słusznie radzi kolega powyżej? To w takim razie zabiorę żonę jeszcze
Wysłany: Wto Cze 26, 2007 07:17
Hello!
Dzięki wielkie za PW!
Na weekend wyjeżdżam na wesele, niestety dość daleko od Poznania
Mam nadzieję, ze Wam pogoda dopisze, podobnie jak towarzystwo!
Pozdr!
Piciu
Witam
Jeśli zostanę na weekend w Poznaniu to i ja wpadnę obowiązkowo. Piciu udanej zabawy i czekamy na Ciebie na następnym spocie. Trochę czasu jest do soboty może da się jeszcze ktoś skusić.
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum