nom zawsze sa słabe początki ale pogadac zawsze mozna spróbujcie pogadac z kims jeszcze ja pogadam z Łęcznej moze bedzie nas wiecej to data 07.07.07 godzina 15.00 pasuje wam?
Namawiam MaRkA zeby wpasc do Was na spot (i tak planuje wycieczke po lubelszczyznie . Wiec, moze wawka Was odwiedzi .
Piekna data 07.07.07 Szkoda, ze urodzilam sie w sierpniu, a nie w lipcu - mialabym same siodemki w dacie urodzenia .
Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Violka 7.07 to Wy do Zatora przecież przyjeżdzacie
Chodzilo mi to po glowie , ale nawet nie wiem gdzie ta miejscowosc jest .
Lubelszczyzne natomiast juz dzis zjezdzilam palcem po mapie i mam juz zaplanowana trase
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nooo Zator napewno się nie obrazi Ze swojej strony jeszcze niestety nie wiem, czy dotrę Jak się uda, to może z kimś z Wrocka bym się zabrał, ale na 100% nie dam głowy, że przyjadę.
widzę ze w Lublinie i okolicach tez coś sie dzieje
cieszy mnie to niezmiernie
mam nadzieje ze do 7 wyrobie sie ze wszystkimi papierkami i będę mógł wpaść do Was
Pamietam jeszcze jak kilka lat temu rozkręcaliśmy Calibra Team na Lubelszczyźnie, tez na początku przyjeżdżało kilka samochodzików nauczyło mnie to jednego, ze nie liczyła sie ilość tylko jakość ( jak przyjechalo okolo 20-30 samochodzikow na lokalny spot to dosc trudno bylo to ogarnąć
fajnie coraz wiecej nas sie robi:):) To 07.07.07 godzina 15.00 spotkamy sie w lecznej pod sklapem wamex na parkingu i pojedziemy wszyscy razem nad zaglebocze:) pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum