Wysłany: Sro Cze 27, 2007 07:15 [R620] Problem z pilotem do centralnego zamka
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Witam
Od wczoraj mam problem z otwieraniem zamka centralnego pilotem. Pilot przy kluczykach oryginalny i jedyny jaki posiadam. Pewnie to bateria do wymiany. Proszę o wskazówki do wymiany, żebym czegoś nie popsuł Z góry dziękuję za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 18:13, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Cze 27, 2007 07:15 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
a mozesz napisać coś blizej o tym jak Ci pilot przestał działać
czy były klasyczne objawy padania bakterii, jak szybkie mruganie diody alarmu.
czy poprostu wziął i przestał działać...
Nie masz problemów z uruchomieniem auta bez pilota
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
a mozesz napisać coś blizej o tym jak Ci pilot przestał działać
czy były klasyczne objawy padania bakterii, jak szybkie mruganie diody alarmu.
czy poprostu wziął i przestał działać...
Nie masz problemów z uruchomieniem auta bez pilota
Wziął i przestał działać :-( Wczoraj na kilka prób jeszcze raz udało mi się otworzyć zamek.
Dzisiaj padł zupełnie. Kupiłem nowe baterie, postąpiłem wg wskazówek na forum w różnych kombinacjach (rozładowanie, przyciskanie ciągłe i z przerwami przy centralce, otwarte drzwi itp) i nic.
Auto uruchamiam bez problemu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum