Witam
Mam problem. Potrzebuję przednie lampy do modelu 416 z 1991 roku ale nigdzie nie mogę takich znaleźć.
Czy lampy z jakiegoś innego modelu będą pasowały do mojego autka?
Jeśli tak to z jakiego?
Piszcie na e-mail albo na GG.
Z góry dzięki za pomoc.
Ostatnio zmieniony przez Brt Pon Lip 02, 2007 23:41, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 02, 2007 22:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Mam problem. Potrzebuję przednie lampy do modelu 416 z 1991 roku ale nigdzie nie mogę takich znaleźć.
Czy lampy z jakiegoś innego modelu będą pasowały do mojego autka?
Jeśli tak to z jakiego?
Piszcie na e-mail albo na GG.
Z góry dzięki za pomoc.
Witam
Do Roverkow 200/400 z 90-95/96 pasuja te same reflektory przednie. Z tego co wiem proponuje rozgladnac sie tez za reflektorami od Hondy Concerto (samochod blizniak Roverkow).
Musze przyznac racje piterowi - mozliwe ze z Hondy moga nie pasowac - widzialem te samochody z daleka i wygladaly praktycznie na takie same - trzeba by sie tym reflektorom przyjrzec z bliska i porownac.
Ale jak napisalem wczesniej, do Roverkow sa reflektory i to nowe do kupienia i tym nalezy sie kierowac.
o hondy nie będa pasowały, są na jedną żarówkę h4, rovrkowe sa na h1 i h7, pewnie dlatego też są szersze
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
roolon [Usunięty]
Wysłany: Wto Lip 03, 2007 17:59
A czy sytuacja z chłodnicą wygląda podobnie?
Też z serii 200/400 będzie pasować?
Może zadaje głupie pytania, ale to jest mój pierwszy samochód i nie bardzo znam się na tych rzeczach i nie mam do kogo się zwrócić o pomoc.
Też z serii 200/400 będzie pasować?
Może zadaje głupie pytania, ale to jest mój pierwszy samochód i nie bardzo znam się na tych rzeczach i nie mam do kogo się zwrócić o pomoc.
Chłodnica będzie pasować, bo seria 400 (kanciasta) różni się od serii 200 (kanciastej) tylko bagażnikiem (i podejrzewam jakimiś detalami w zawieszeniu tylnym). Cały przód jest IDENTYCZNY.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
podczepie sie pod watek, a co z maska rover 214 <-> honda concerto
bo widze ze przednie blotniki i np. kierunkowskaz to sa chyba takie same
[ Dodano: 12 Wrzesień 2007, 09:58 ]
wychodzi na to ze jesli blotnik od hondy concerto to i kierunkowskaz, na przykladowych fotkach ponizej widac ze troche sie rozni, jest tak jakby szerszy w tylnej czesci
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum