Panowie
Odnośnie konkursu to na razie wygrywa wg mnie BRT /ciekawy efekt głośników /
Ja wykonałem tez na szybko zastępniki zaslepek ale nie mogę byc obiektywny dlatego wkleje niedługo fotkę.
Proponuję, aby pomysłowi "producenci" zamienników zaslepek wstawili jak BRT ich fotki i ok 15 czerwca wszyscy zagłosujemy kto jest Winner !
Co do zakupu oryginalnych mozna zamówic na Rydygiera w Warszawie /hurtownia części Rovera/ - za "jedyne" 200 zł - para. Ja wiem, że i tak mi znowu skroją - taki naród - dlatego jak kupię gdzieś taniej to i tak nie włożę /dopiero gdy będę sprzedawał swojego roverka - niech nowy własciciel sie martwi /
Witam wszystkich z pewnym opóźnieniem
Nasz mały nieoficjalny konkursik wygrał BRT - nikt sie tyle nie napracował i efekt też niezły.
Ja opantentowałem 3 sposoby - bardziej czasochłonny zwiazany z przycięciem czarnych plastikowych osłon do sprzetu RTV /15-20 min - wstawie przy okazji fotki/, drugi sposób to zwykła ciemnoszara gąbka o odpowiednim kształcie i dopasowana do otworów /3-5min/.
Można tez pokombinować z czarnym/szarym styropianem /np. od osłony laptopa w pudełku/.
Wprawdzie kupiłem już używane zaślepki /nie od złodzieja / ale nie wstawiam do auta - tylko przy sprzedaży. Wielu twierdzi, ze te mojej produkcji są ok.
Pozdrawiam
Piwko do odebrania przez kolegę BRT w Warszawie po wcześniejszym kontakcie na priva
Witam wszystkich z pewnym opóźnieniem
Nasz mały nieoficjalny konkursik wygrał BRT - nikt sie tyle nie napracował i efekt też niezły.
Ja opantentowałem 3 sposoby - bardziej czasochłonny zwiazany z przycięciem czarnych plastikowych osłon do sprzetu RTV /15-20 min - wstawie przy okazji fotki/, drugi sposób to zwykła ciemnoszara gąbka o odpowiednim kształcie i dopasowana do otworów /3-5min/.
Można tez pokombinować z czarnym/szarym styropianem /np. od osłony laptopa w pudełku/.
Wprawdzie kupiłem już używane zaślepki /nie od złodzieja / ale nie wstawiam do auta - tylko przy sprzedaży. Wielu twierdzi, ze te mojej produkcji są ok.
Pozdrawiam
Piwko do odebrania przez kolegę BRT w Warszawie po wcześniejszym kontakcie na priva
No nie ma co! Podszedłeś profesjonalnie do sprawy Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Przy okazji, mi udało się na szrocie nabyć zaślepki, tylko że mi są potrzebne ramki do halogenów. Wziąłem bo towar deficytowy Więc jak ktoś by trafił na ramki a potrzebne mu są zaślepki to z chęcią się wymnie
_________________ Rover 200Si 1,4 kat 16V 97' - Nightfire
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum