Winna zaświecić sie stałym światłem po otwarciu drzwi (nie odrazu tylko po chwili) mrugać raz na ok 1 sek. przy zamkniętym samochodzie, migac jak szalona w momencie zamkniecia auta około 3 sek. do czasu uzbrojenia alarmu w głowice przeciw zlodziejne
Ostatnio zmieniony przez Kris Pią Lip 06, 2007 11:22, w całości zmieniany 1 raz
zrobić test otwarciodrzwiowy:
zamykasz samochód z otwartą szybą, czekasz chwilkę, a potem owierasz wyciągając "dzyndzel" i pociągasz za klamkę.
Powinno zawyć.
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
ok
sprawdzimy
A czy może być tak że alarm jest tylko że nie aktywny?
[ Dodano: Pią Lip 06, 2007 12:32 pm ]
hmm, ale jeśli zrobię ten test , to jak się rozwyje to będę miała problem żeby go wyłączyć raczej
hmmm ten alarm jakoś jest chyba z immobilajzerem polączony normalnie,
a masz centralny zamek?
w sensie czy działa ?
[ Dodano: Pią Lip 06, 2007 12:35 pm ]
sTERYD napisał/a:
Cytat:
gdzie popatrzeć żeby się upewnić z tym alarmem
zrobić test otwarciodrzwiowy:
zamykasz samochód z otwartą szybą, czekasz chwilkę, a potem owierasz wyciągając "dzyndzel" i pociągasz za klamkę.
Powinno zawyć.
u mnie wyje jak dzyndzel podniosę juz mam wersję "wysoko czujną"
BTW: ile mnie będzie kosztowalo dorobienie 2 pilota?
zależy gdzie pojedziesz...
w róznych serwisach różnie sobie zyczą, pilot używany możesz kupić bodaj za 70 złych, jeśli masz blisko do PHJOWI to ma teraz promocje i bierze 50 złych za programowanie. A przynajmniej tak się chwali
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Ostatnio zmieniony przez sTERYD Pią Lip 06, 2007 11:46, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum