Wysłany: Sob Lip 07, 2007 20:09 [R620] Jakie wycieraczki (mocowanie)
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Może i głupie pytanie, ale co nie kupię to jakoś nie do końca pasuje ... chodzi o mocowanie.
Rozmiar znam L560 P510 (wyszperałem na forum)
Chodzi o to, że rzadko się spotyka w opisach na pudełkach wycieraczek do modelu R6xx.
Tak więc, jaki inny popularny samochód ma identyczne mocowanie - Accord 93-99???
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 18:20, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 20:09 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 149 Skąd: Lublin/Kraśnik
Wysłany: Sob Lip 07, 2007 20:20
Ja kupiłem jakies polskie w markecie i było odpowiednie mocowanie w sieci "Cerfur"(pisze jak się wymawia bo jestem Polakiem i nie będę sobie łamał palców zeby napisac po francuzku )
Dziwne. Ja już kilka razy zmieniałem wycieraczki i nie zdażyło mi się kupić z jakimś innym mocowaniem. Zawsze standardowe pasowało, np. Boscha kupione ostatnio w Makro.
jestem Polakiem i nie będę sobie łamał palców zeby napisac po francuzku
No, fajna teoria, minister Giertych tak niedawno na stanowisku, a już jakie efekty!
Szkoda kurtki, że po polsku też Ci nie idzie za dobrze... A może Ty bezpaństwowiec jednak jesteś?
A co do mocowania, to teoretycznie do każdych wycieraczek dodają nawet parę typów, ale bywają niechlujnie zrobione i może wtedy
Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Maj 2006 Posty: 149 Skąd: Lublin/Kraśnik
Wysłany: Nie Lip 08, 2007 09:05
GreenApple napisał/a:
Szkoda kurtki, że po polsku też Ci nie idzie za dobrze...
Zrobie to dla Ciebie i napisze Kerfur,juz dobrze???
Przewaznie w każdym komplecie wycieraczek sa podwójne mocowania,a jezeli nie ma to trzeba delikatnie zdjąć stare ,żeby nie uszkodzić mocowań i zainstalowac nowe .
Pozdrowionka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum