mowie poprostu ze juz mi sie niechce chodzic do tej poj**anej pracy i musze troche odpaczac a ze wykorzystalem caly urlop wiec musze uciec sie do tej metody ..tylko u mnie niema z tym problemu bo mam lekarza w rodzinie
Ja nie lubię chodzić na zwolnienie, bo wtedy mniej kasy dostaję Wystarczy że w dzieciństwie byłem bardzo chorowity
Mnie troche do tego zmusili poniewaz obowiazywał mnie 2 tygodniowy okres wypowiedzenia (zalezało mi na czasie bo znalazłem duzo lepsza prace która nie mogła na mnie czekac) a że kierownik sie na mnie uparł i powiedział ze nie wypisze mi urlopu w te dni ani 2 tygodniowego wypowiedzenia nie skróci choć w przypadku innych osób szedł na reke to pozostało mi L4
nie wypisze mi urlopu w te dni ani 2 tygodniowego wypowiedzenia nie skróci
Pomijajac problem z potrzeba wolnego czasu, to nalezy Ci sie ekwiwalent finansowy tych 2 tygodni zaleglego urlopu, ktorego nie mozesz dostac Ostatnio cos czytalem o tym, bo tez chce prace zmienic w najblizszym czasie
_________________ God, root - what's the difference?
Vit0, zgadza sie ale w nowej firmie chcieli zebym podjął prace u nich od zaraz co okazało sie nie mozliwe choć innym pracowniką którzy sie zwalniali firma w podobnych przypadkach skracała okres wypowiedzenia w moim przypadku było inaczej wiec zacząlem kombinowac z L4
ale doszło to do przełożonego i zniechecony rozpisał mi urlop na 2 tydzien wypowiedzienia
raczej, która firma chciała go tak mocno zatrzymać
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Po cześci ... bo chciałem wywalczyc skrócenie okresu wypowiedzenia z 2 tygodni na tydzień
a udało mi sie wywalczyc rozpis urlopu wypoczynkowego na 2 tydzień wypowiedzenia choć ta opcja także mnie satyfakcjonuje
Vit0 napisał/a:
Pochwal sie, ktora firma chce Cie od zaraz?
Firma produkująca części do klimatyzacji samochodowych do takich marek jak Sabb, VW, Fiat i kilka innych.
Tempest napisał/a:
raczej, która firma chciała go tak mocno zatrzymać
heh nawet nowmowy dyrektora firmy którego wczesniej nigdy na oczy nie widziałem mnie tam nie zatrzymały
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum