bede na 99% o 15 na stacji. No chyba ze mnie robota zasypie ale na razie daje rade. Jest tez mozliwosc ze dojade bezposrednio do sielskiej nieco pozniej. Jakby co to mam telefon do człowieka ktory na gg ma nick YoGi ale jak sie nazywa na forum to nie wiem
_________________ Diaboł was zeźre!
resza [Usunięty]
Wysłany: Pią Lip 13, 2007 22:25
siema,\\
Sorki ale nie dam rady wpasc ale obiecuje ze nastepnym razem bede
bawcie sie dobrze i do nastepnego razu:)
Potwierdzam swoją obecność. Dziękuje komuś kto mi na gg napisał bo znowu bym przeoczył.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja nie wypakowalem grilla od zlotu w wawie, wiec na bank bede mial grilla i reszte wegla
Gdyby mnie nie bylo o 15.00 na orlenie pod korona to pusccie mnie strzalke, bo bede w koronie w szale zakupuff
Jesli cos trzeba jeszcze zakupic to dajcie znac SMSem, bo juz dzisiaj na forum chyba nie zagladne.
Do zobaczenia
_________________ God, root - what's the difference?
Dzięki wszystkim za liczne przybycie
W sumie było 10 roverków i 2 rowery. Razem nas bylo 15 osob. Bylo bossssssssko. Dziekujemy za przybycie i zapraszamy ponownie
W imieniu Fioli, wszędobylskiej Poli szkRabka i moim skromnym
z tego miejsca (pozycja siedząca ) pragnę podziękować za wspaniałą atmosferę.
Aż tak mi sie spodobało że prawie pojechałem z ekipą balować we Wrocku
Dzięki za wskazówki. Dojechaliśmy cali (troszkę mi Ogrzyk uciekł )
Wznoszę toast za zdrowie licznie przybyłych jak i tych którzy nie mogli.
Fotki zapodam jutro bo dziś już wiele z wrażenia nie uczynię
pozdrawiamy
Fiola, Pola i mrd
PS.Mam nadzieje ze ekspozycja mojego nagiego torsu nikogo nie przyprawiła o ....
zawał serca cóż poradzę ze natura obdarzyła mnie takimi walorami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum