Wysłany: Pon Lip 16, 2007 00:21 [R200 1.4 16V '99r] wymiana tłumika sportowego na a'la sport
Obecnie mam tłumik "sportowy" czyli głośny i brzydko wystający za obrys autka i chce go zmienić. Chcę wymienić go na coś nowego. Nie chce sportowego bo w dłuższą trasę męczy to. Chyba że coś cichego. Chodzi mi o komfort we wnętrzu czyli cisze lub ewentualnie cichutki pomruk Znacie jakieś takie tłumiki które buczą naprawdę delikatnie albo ewentualnie jakiegoś tłumikarza w Łodzi który zrobi mi zwykły tłumik o ładnym sportowym wyglądzie Proszę bardzo o pomoc Chciałbym to zrobić w tym tyg. A oprócz tego jest jeszcze trochę do zrobienia (gaz, audio)
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 16, 2007 00:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Może być ulter - podobno jest cichy, albo kumpel ma w astrze remusa - na niskich obrotach delikatny pomruk przy około 2,5-4 k obr zachowuje sie jak zwykły tłumik i znowu odzywa się jak są wysokie obroty - no ale to dwururka a takie mi się nie podobają
Również szukam coś ładnego i cichego ale na remusa mnie nie stać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum