a mi po wymianie opon na nowe od razu spalanie wzrosło. Ponadto, jeżeli ktoś uważa, że w mieście 7 czy 8l/100km to jest dużo to ja zapraszam do Wrocławia Tutaj raczej przeliczać się to powinno w motogodzinach Może w wakacje jest inaczej ale niestety teraz mam auto nadal niesprawne i nie dane mi sprawdzić. Generalnie jeżeli ktoś twierdzi, że seria 600 diesel spala mniej niż 7 litrów w mieście to chyba tylko jak jest to małe miasteczko i wyjeżdża tylko w niedzielę do kościoła (bez obrazy - to moje prywatne zdanie). W trasie 620 SDI spala mi około 5-5,5l/100 km przy prędkości 120-140km/h jednak w mieście, szczególnie we wrocławiu to już inna bajka
z tego co widze to chyba ja mam cośnie tak. Ostatnio po trasie moj 620Di spalił mi jakies 7.5l ale to bylo spowodowane zapewne wina klocków- poprzedni wlasciciel wymienił tylko i wyłacznie same klocki. Wszysko byloby super gdyby je dobrze zalozyl. Przylegały do tarczy i ciągle stawiały opór. Wczoraj byly wymienione klocki, dzisiaj rozrząd. Ciekawe jak to bedzie dalej. Mam nadzieje ze do magicznych 5.5-6 zejde w trasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum