Wysłany: Pią Lip 20, 2007 01:48 [R620] Problem z częściami
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
poszukuje częsci do rovera 620 di jak najszybciej uszczelniacz wału korbowego uszczelka miski olejowej gdzie moge dostać to od reki i gdzie bedzie duzy wybór cześci od hondy nie pasuja JC nie ma tych cześci ani ASO w babicach gdzie szukać??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 21:40, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 01:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
poszukuje częsci do rovera 620 di jak najszybciej uszczelniacz wału korbowego uszczelka miski olejowej gdzie moge dostać to od reki i gdzie bedzie duzy wybór cześci od hondy nie pasuja JC nie ma tych cześci ani ASO w babicach gdzie szukać??
dzejkob, zlituj się...
Używaj przecinków i kropek.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
gdzie kupic nie wiem, ale moze to Ci pomoze - mi na tomateam sprzedano wysprzęglik od mgf - działa bezproblemowo. Inna sprawa, że do tej pory mam małe problemy ze sprzęgłem.
dzejkob ciesz się że nie szukasz tłumika końcowego, bo wtedy jest tylko jedna opcja - bosal za 550 PLN. Do benzynki mnóstwo zamienników a do dieselka ani jednego
dzejkob ciesz się że nie szukasz tłumika końcowego, bo wtedy jest tylko jedna opcja - bosal za 550 PLN. Do benzynki mnóstwo zamienników a do dieselka ani jednego
udalo mi sie dostać juz prawie wszystkie czesci co prawda musze jeszcze chwile na nie poczekac ale co potrzebowalem juz wszystko zamowilem tylko pozostał mi wyspreglik do zrobienia.
Do benzynki mnóstwo zamienników a do dieselka ani jednego
A próbowałeś w Wawie u Tomali - Harfowa przy Grójeckiej - to są tacy magicy, że zawsze coś dobiorą i do tego ceny bardzo ok i są jak najdalsi od naciągania - jak przyjechałem i powiedziałem, że mają wymienić środkowy i końcowy w 827, bo byłem o tym przekonany to skończyło się wymianie rury za 100 zł, a tłumiki przejechały jeszcze ponad 10 kkm.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum