Dzięki za pomoc. Jaki problem z EPC? Jak u większości, nie mogę go odpalić. Po ściągnięciu otwieram PowerISO, rozpakowuję, instaluję i pojawia się pusty ekran ( oczywiście zmiana daty, admin ). Szczerze mówiąc nie za bardzo mam czas żeby się do tego przyłożyć. Nie jestem "komputerowcem" i szybko się niecierpliwię.
_________________ DEBEC
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lip 24, 2007 10:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
jesli używasz firefoxa jako domyślnej przeglądarki, to może poprostu nie współpracować z active-X' ami
musisz to otwierać w internet exploderze niestety
albo pokombinować przy firefoxie, żeby ogarniał pracę kontrolek active-X
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Tak używam firefoxa. Jak wspomniałem nie jestem "komputerowcem" i nie za bardzo rozumiem co ma z tym wspólnego przeglądarka. Po ściągnięciu EPC sieć nie ma nic wspólnego z instalowaniem, chyba?
Czyli jak dobrze rozumiem sam fakt obecności w kompie przeglądarki może mieć na to wpływ, mimo, że nie jest używana w trakcie rozpakowywania bądź instalacji?
przeglądarka może sobie być, tylko że EPC powinno się otwierać w innej przeglądarce (czyli ie), albo pomodzić z nią tak, żeby nie robiła z tym problemów
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Czuję, że zaraz stracicie cierpliwość ale oświećcie mnie. W którym momencie otwieram EPC w przeglądarce, przecież po ściągnięciu pliku nic nie robię w przeglądarce tylko rozpakowuję go instaluję już na kompie.
Czuję, że zaraz stracicie cierpliwość ale oświećcie mnie. W którym momencie otwieram EPC w przeglądarce, przecież po ściągnięciu pliku nic nie robię w przeglądarce tylko rozpakowuję go instaluję już na kompie.
A potem jak go otwierasz i w czym?
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
spokojnie
power iso to napęd wirtualny, zamontowałęś w nim obraz i zainstalowałeś program na dysku (teraz nie musisz juz mieć zamontowanego)
wyskoczyła Ci ikonka na pulpicie z napisem MGRover klikasz na nią dwa razy i otwiera się okno
Co jest napisane na niebieskim pasku na górze DOKŁADNIE
masz oże GG albo tlena, albo jeszcze lepiej skypa??
jak możesz to napisz do mnie, bo forum to trochę nie miejsce na takie tłumaczenie
mozesz do mnie napisać na gg klikając na guzik, który sie znajduje mniej więcej w miejscu oznaczinym strzałką
---------------------------------------↓
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum