Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Valander_wwa napisał/a:
Jak Ty przegląd przeszedłeś
Sorry za podpięcie pod temat, ale jak już jesteśmy w tym temacie - mam o wymiany reflektor w R620 i pytanie: czy jeśli kupię z anglika to będą problemy na przeglądach rejestracyjnych lub przy użytkowaniu (np oślepianie innych samochodów jadących z przeciwka)?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 21:40, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 25, 2007 07:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jadę za 2 tyg do Niemiec i mam pęknięty klosz - wymiana konieczna, czy można tak jeździć?
napewno będzie to trochę widać na oświetleniu drogi, pewnie po deszczu też będzie zaparowywał, ale jak się nie natkniesz na sposzczegawczych policjantów to może się udać
czy te reflektory są takie trudne do zdobycia
pytałeś Tomiego?
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum