Więc jak w temacie szykuje się spocik na Bemowie. Godzina proponowana to standardowo 20.00 miejsce pod pizzerią Da Grasso. Będzie do odbioru zamówiony przez niektóre osoby MTF94
_________________ Pozdrawiam - Brt
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 23, 2007 09:19 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie... chodzi o rovera 200 by Panna Migotka... original colour którego nie kupisz w żadnym sklepie ... a tak w ogóle to czy na tym spotkanu pojawi sie kolega tomateam, bo musze z nim przedyskutowac pewna kwestię... napisał na stronce ze sprzedał 214si bo w bagazniku sie mesci tylko wózek dziecięcy... jesli 214 ma taki sam bagażnik jak mój, to jak to tylko wózek... tam się miesci 90 kilogramów dzikiej świni plus sztucer w plastikowym pudle- pokrowcu, a jak sie rozłoży kanapy to wchodzi nawet rower Ukraina
Kazde swoim Roverkiem, takze Mariusz byl swoim R Omega
Przepraszam Migotke za chwile strachu, kiedy nie wyrzucilem biegu na luz i odpalilem silnik. Cud, ze te slupki staly tak daleko Obiecuje, ze juz wiecej nie dotkne sie do Twojego R
Ps. Auto wyglada b. ladnie. Popracuj nad jego kondycja techniczna i bedzie okej.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Mowilas cos na spocie Migotko, ze siedzisz w radiowozie? Mozesz rozwinac swoja mysl ?
nie mogę.. i tak już wiesz jak ukraść mój samochód sama ci to napisałam
mam doła.... przez was się boję teraz wsiąść do własnego samochodu... a na wisłostradzie 100 i i się pikawa włączyła że koła w inną a ja z nadwoziem w inną jedziemy stronę..
No nie, MaReK, wiem ze szybko uciekłem, ale ja też tam byłem.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
A cały czas mu kogoś brakowało podczas liczenia osób tylko nie wiedział kogo
Panna_Migotka, daje radę Twoja maszyna Marek se wymyslił jakieś bujanie więc jeździć jeździć a w chwili wolnego czasu poprawić "dziobek" i dalej jeździć
Ogólnie dzięki Wszystkim za spota Docent mam nadzieje, że zdązyłeś swoim "ustrojstwem" na 22 do domu
Dziękuję Wszystkim za przemiłe, choć krótkie, spotkanie
Panna_Migotka - super kolorek!
Brt napisał/a:
(...) Docent mam nadzieje, że zdązyłeś swoim "ustrojstwem" na 22 do domu
Hehe... Na 22.10, bo mocno przyziemiłem w czasie ściganka na Trasie Ł :-( i musiałem się przyjrzeć podwoziu na poboczu...
Od tego momentu sprzęgło bierze bardzo nisko... Co to może być? :-(
Za niskie troszeczkę to auto...
_________________ "Racing Is Life. Anything that happens before or after is just waiting..."
S.McQueen, Le Mans
Ostatnio zmieniony przez Przemek_Docent Czw Lip 26, 2007 10:02, w całości zmieniany 1 raz
dobra, może jest zielony jak chełm wojskowy ale wypraszam sobie jakies żaby czy inne ropuchy nic się nie stało... tzn nie wiem jak drzwi roverka który stał obok, ale u mie wszystko w porządku... a tak w ogóle jak widać może on jest porozwalany, gruchot i tylko frajer mógł go kupić ale kocha tylko mnie i z wzajemnością... nawytykałes mu usterek to Ci narobił stresu
nie mogę.. i tak już wiesz jak ukraść mój samochód sama ci to napisałam
Pytam, bo Violla ma pamiec do twarzy i wydaje sie jej ze kiedys podobna do Ciebie osobka chciala nam pomoc znalezc trase (wspolnie ze swoim partnerem policjantem w radiowozie wlasnie) w rejonach ul. Gwarkow
Panna_Migotka napisał/a:
mam doła.... przez was się boję teraz wsiąść do własnego samochodu... a na wisłostradzie 100 i i się pikawa włączyła że koła w inną a ja z nadwoziem w inną jedziemy stronę..
Oszalalas?!
Jakiego dola. Masz bardzo dobry samochod. W srodku jest wypieszczony. Moze ma alarm nieoryginalny i pilot ale to wszystko mozna zrobic z biegiem czasu... Najwazniejsze, ze jezdzi i to calkiem niezle sie zbiera
To ze sie bujal, to byc moze jak stwierdzil Tomi efekt duzego profilu gumy.
Nie doluj sie... mnie sie osobiscie kolor Twojego samochodu podoba, bo jest oryginalny!!!
Z przodem jest lekki nielad, ale najpierw zrob najwazniejsze rzeczy mechaniczne.
Twoj Roverek przeszedl juz chrzest wiec od teraz musisz przyjezdzac co tydzien
Wspomnialas cos o jakiejs znajomej i sasiadach - ich tez zwerbuj
Wiec nie martw sie i z usmiechem mknij swoim khakim R
Bo Cie aresztujemy
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Przepraszam Migotke za chwile strachu, kiedy nie wyrzucilem biegu na luz i odpalilem silnik. Cud, ze te slupki staly tak daleko Obiecuje, ze juz wiecej nie dotkne sie do Twojego R
Migotke to i owszem, ale nóg mnie i Kruchemu mało nie połamałeś. Łobuzie!
Kruchy: rozjedziemy go w niedziele
Co do samego spotu to było naprawdę super i miło gdyby taka frekwencja dopisywała częściej. Zobaczymy w niedzielę... Może jakiś objazd miasta się zorganizuje... przy takiej ilości R jak wczoraj robiłoby wrażenie...
Uuuuu Docent oglądaleś go dokladniej?? Hmmmm może się coś z mocowaniem skrzyni zrobiło, dziwne Ale poza tym jeździ normalnie?? Moze jednak warto pomysleć o podniesieniu przodu odrobinę
rzeczywiście, mam partnera policjanta tyle że jeżdżę radiowozem SM a nie policji albo nieoznakowanym. Roverzystów raczej bym zapamiętała...
wcale nie jest wypieszczony w środku a co najwyżej wysprzątany bo od soboty nie zdazyłam nabałaganić.
Generalnie to moj dół wynika najbardziej z tego że troszku straciłam do niego zaufanie. Kwestie estetyczne mają dla mnie nieco mniejsze znaczenie.
tzn nie wiem jak drzwi roverka który stał obok, ale u mie wszystko w porządku...
Nic się nie stało. Drzwi całe.
Pozdrawiam
[ Dodano: Czw Lip 26, 2007 11:18 am ]
Panna_Migotka napisał/a:
Generalnie to moj dół wynika najbardziej z tego że troszku straciłam do niego zaufanie. Kwestie estetyczne mają dla mnie nieco mniejsze znaczenie.
Eee. Zawsze można ponarzekać. A że twój R jest osobliwy i wyjątkowy to dlatego dokładniej każdy się mu przyglądał. Jakby nasze tak dokładnie obejrzeć jak ogladaliśmy twojego to napewno też by się coś znalazło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum