Mam pytanie: po ilu dokładnie kilometrach muszę dokręcić śruby?
Nic nie trzeba dokręcać.
Śruby trzeba dokręcić odpowiednim momentem (chyba 20Nm) w odpowiedniej kolejności, a potem znowu dokręcić o 180st. (w odpowiedniej kolejności) i znowu o 180st.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 16:00 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Sorry za OT ale to post do soulz: Dlaczego się poddajesz? Widziałem twojego Roverka na allegro, no chyba że zamierzasz kupić ten sam model
sorki że tak późno odpisuję. sprawa wygląda tak, "super" aso bialmot chciało mi oddać auto z niesprawnym silnikiem bo nie wiedzieli już co robić. ostatecznie dogadaliśmy się tak, że oni mi wstawiają silnik, zabierają stary i płacę tylko za nowy silnik. i tak zrobiliśmy. teraz to inna jazda, szczególnie że motor mam z 2004 roku, nie 120PS a 135PS 1,8 16v z głowicą VHPHD czy jakoś tak
Pomógł: 166 razy Dołączył: 27 Mar 2007 Posty: 2965 Skąd: Sędziszów
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 10:43
soulz napisał/a:
Rowan napisał/a:
Sorry za OT ale to post do soulz: Dlaczego się poddajesz? Widziałem twojego Roverka na allegro, no chyba że zamierzasz kupić ten sam model
sorki że tak późno odpisuję. sprawa wygląda tak, "super" aso bialmot chciało mi oddać auto z niesprawnym silnikiem bo nie wiedzieli już co robić. ostatecznie dogadaliśmy się tak, że oni mi wstawiają silnik, zabierają stary i płacę tylko za nowy silnik. i tak zrobiliśmy. teraz to inna jazda, szczególnie że motor mam z 2004 roku, nie 120PS a 135PS 1,8 16v z głowicą VHPHD czy jakoś tak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum