Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam mam pytanie moze ktoś mi powiedzieć ile moze kosztować APARAT ZAPŁONOWY DO ROVERA 620 SI.
Bo ja niestety niewiem a bardzo mi zalezy na tej informacji poniewarz oddałem samochód do elektromechanika który stwierdził usterke aparatu zapłonowego, i niechce przepłacic bo moge dostać :shock:
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 21:43, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 26, 2007 22:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Dzieki za pomoc .A jeśli chodzi o szukanie, to nie boli gdy ma się chociarz 24 godzin
na zrobienie ROVERKA nie licząc soboty i niedzieli.
Jeszcze raz dzieki .
Dzieki za pomoc .A jeśli chodzi o szukanie, to nie boli gdy ma się chociarz 24 godzin
Gdy ma się mniej to tymbardziej nie boli....
Wyobraź sobie taką abstrakcyjną sytuację, że piszesz post na forum i nikt Ci nie odpowiada przez 24 godziny (a przynajmniej nie udziela Ci pomocnych wskazówek) Czekałbyś dalej
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Cześć sTERYD widze ze nie tylo ja mam problem z czasem na zrobienie ROVERKA
Ale powiem ci ze w ostatniej chwili udało mi sie kupić aparat zapłonowy do mojego ROVERKA na giełdzie w Gliwicach iwreszcie moge jechać w trase.Myśle ze ty tez
będziesz miał za niedługo swojego ROVERKA 75
A jeśli chodzi o szukanie, to nie boli gdy ma się chociarz 24 godzin
Odszukanie tych aparatów na allegro nie zajęłoby Tobie więcej niż 1-2 minuty.
Wystarczy wpisać w pole szukania "rover aparat 600" albo "rover aparat 620"...
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum