Wysłany: Sob Lip 28, 2007 15:05 [R620] Nie chce odpalić
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
Tak to jest kupić auto po okazyjnej cenie nie mogę odpalić auta paliwo jest, pompa pracuje rozrusznik kręci, ściągnąłem kopułkę, palec i styki są dobre, świece też a on nie chce odpalić, co mogę jeszcze a raczej należało by sprawdzić??
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Nie Sty 09, 2011 22:03, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 15:05 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Sob Lip 28, 2007 21:59 Re: [R620 Si '94] nie chce odpalić
herc napisał/a:
Tak to jest kupić auto po okazyjnej cenie nie mogę odpalić auta paliwo jest, pompa pracuje rozrusznik kręci, ściągnąłem kopułkę, palec i styki są dobre, świece też a on nie chce odpalić, co mogę jeszcze a raczej należało by sprawdzić??
No proszę Cię, rover to rover, więcej czułości, jeszcze będziesz się cieszył, że masz takie autko. Ludzie się za nim oglądają, nieprawdaż? A odpalić mu pomożemy . Głowa do góry!
Sprawdzales czy dochodzi prad do wtryskiwaczy?
Co z czujnikiem walka rozrzadu, byl sprawdzany?
Ja nie sprawdzałem auto już u mechanika stoi, jutro się do niego wybieram, miał właśnie sprawdzić cały układ wtryskowy, powiedział właśnie że może prąd do wtryskiwaczy nie dochodzi, albo są zabrudzone i powiedział że to posprawdza, ciekawe ile za to weźnie o_O
[ Dodano: Nie Lip 29, 2007 5:42 pm ]
mechanik zadzwonił dziś do mnie i powiedział że robi mi auto mimo że jest niedziela o_O bo mu się nudzi.... (maniak ) powiedział że już wszystko wie i żebym przyjechał do niego, a co było.... wymienił jakieś kable (przypuszczam że od wtrysku) i przeczyścił i ustawił wtryskiwacze i autko pali jak głupie, nawet lepiej jak przed awarią
a co było.... wymienił jakieś kable (przypuszczam że od wtrysku) i przeczyścił i ustawił wtryskiwacze i autko pali jak głupie, nawet lepiej jak przed awarią
No to super.
Opisz puzniej dokladniej usterke, bedzie dla potomnych
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum