Powiedzcie lepiej, czy warto - ja slyszalem, ze jest wesolo... dlatego sie zdecydowalem A tak naprawde to kiedy patrzy sie w jednym kierunku to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby patrzyc razem Cos w tym jest...
Trzymajcie kciuki
Primo: Gratulacje i Wszystkiego najpiękniejszego.
Secundo: W siódmej klasie podstawówki pani polonistka powiedziała: "Kochać to nie znaczy patrzeć na siebie, ale patrzeć w jednym kierunku." Nie wiem czemu to zapamiętałem, ale rzeczywiście coś w tym jest
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 20, 2007 13:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak uważasz że to właśnie Ona jest tą jedyną osobą to oczywiście że warto ... ja jestem ze stażem pół rocznym i jestem z tego zadowolony...btw... lecz razem jesteśmy już 9 lat
Rozumiem że do ślubu jedziecie Roverkiem
600tka do ślubu prezentuje sie na prawdę pięknie:D
No poki co nie mamy Roverka, ktory moglby nas zawiezc, chyba, ze ktos sie zadeklaruje to bedziemy bardzo szczesliwi Czekamy na propozycje Jak nie znajdziemy nikogo to zostanie Vectra
_________________ God, root - what's the difference?
Anna Wojtyła oraz Witold Dyjur
mają zaszczyt i przyjemność zaprosić
Klubowiczów i Sympatyków Klubu ROVERKI.pl
na uroczystość zaślubin, która odbędzie się
dn. 28.07.2007 w Grodkowie o godz. 16.00
w Kościele Parafialnym pw. Michała Archanioła.
Gratulacje
Jak najwiecej radosnych i slonecznych chwil i dni w Waszym zwiazku.
tomq
1. Bądźcie wierni swoim ciałom, niczym wzniosłym ideałom;
2. Nie budujcie muru z cegły, w tym jedynie murarz biegły;
3. Pamiętajcie o rocznicach, nie świętujcie ich przy pizzach;
4. Dręczy Was chrapanie nocą? Można szturchnąć, tylko po co?
5. Gdy różnica zdań dość spora, wynajmijcie mediatora;
6. W namiętności co dzień trwajcie, gdy przygasa, rozpalajcie;
7.Gdy Wam zgody nic nie bełta, nie zarobi terapeuta;
8. U sąsiadki wrót nie stójcie, tajemnice swe szanujcie;
9. Niech nie martwi Was frasunek, na frasunek dobry trunek;
10. A gdy siwe będą głowy - damy Wam poradnik nowy.
W tym szczególnym dniu życze Wam wszystkiego najlepszego.....
nie sposób nie przyłączyć się do życzeń wszelkiej pomyślności dla Was Aniu i Witku ... życzymy Wam razem z moją małżonką samych radosnych chwil w Waszym życiu i mnóstwa przyszłych ROVERomaniaków
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Jeszcze raz wszystkim dziekujemy za gratulacje i zyczenia juz jako Panstwo Dyjur
Pierwsze wrazenia rewelacyjne!!!
Bardziej rozpisze sie pozniej, bo jak to po paru dniach urlopu masa zaleglosci w pracy
_________________ God, root - what's the difference?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum