To jest czesty widok w Warszawie na moscie siekierkowskim. Sa tam tak super pomyslane rozjazdy ze czlowiek nagle wypada z pasa wprost na barierke Ten i tak ladnie sie wpasowal. Na moscie zazwyczaj konyczy sie to rolka, albo lamaniem przodu...
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Dodam, że winnymi temu byłbym ja oraz Brt On pojechał górą a ja dołem, a walkie po prostu nie wiedziała, czy jechać górą czy dołem, a dodatkowo ZTCP to zdania walkie i orsona były rozbieżne, czyli decyzja nie była prosta, a czasu nie było dużo Tak przy okazji, to przyznam, że przejazd przez Warszawę był dosyć dziwny, nie wspomnę już o tym, że nikt nie wie, jak Vit0, który jechał na końcu dojechał przed nami na parking i jeszcze podobno tam na nas czekał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum