Pomógł: 33 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 371 Skąd: Pszczyna
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 10:55 [R45] Podgrzewanie lusterek
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam
Mam problem, nie dziala mi podgrzewanie lusterek ani zapalniczki. Wiem ze trzeba wlaczyc poddgrzewanie tylnej szyby zeby dzialalo podgrzewanie lusterek (tak podobno jest w 45-ach)
Moze to tylko bezpiecznik ale nie wiem gdzie znajduje sie w skrzynce z bezpiecznikami. Prosze o pomoc. pozdrawiam
_________________ [R 45 1.8 00r]
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 03, 2011 23:02, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 08, 2007 10:55 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wewnętrzna skrzynka bezpieczników w Roverze 45 z 2000r. jest taka sama jak w Roverze 400. Położenie poszczególnych bezpieczników oraz opisy są na obrazkach.
patrze na te schematy i wciąż nie wiem, może nie zauważyłem ale który z bezpieczników odpowiada za ogrzewanie lusterek??? także mam 45 w której grzeje szyba, a lusterka nie:(
u mnie jest podobnie... wczesiej słyszałem, że to raczej problem połaczenia z lusterkami, więc póki co nie chce mi się boczków ściągać, więc nie naprawiłem. Jak Tobie się uda to zrobić daj znać, to bedziemy mieli pewność gdzie tkwił problem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no raczej nie 26, gdyż ten jest od elektryki lusterek a nie podgrzewania, czy ktoś moze mi wskazac na pewno który bezpiecznik odpowiada za ogrzewanie lusterek??
czy w 45 z 2000r mozliwym jest aby lusterka grzały cały czas po przekręceniu kluczyka??
Pomógł: 81 razy Dołączył: 15 Maj 2007 Posty: 901 Skąd: Poznań
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 22:02
W Roverze 45 lusterka grzeją cięgiem po włączeniu zapłonu
_________________ Sprzedaż części, diagnostyka komputerowa Rover MG Land Rover oryginalnym komputerem T4- POZNAŃ . RÓWNIEŻ NAJNOWSZE MODELE LAND I RANGE ROVERA ,z firmą Rover MG Land Rover jesteśmy związani od 1995 roku TEL. 0698363760, parts2@wp.pl / britcars@wp.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum