Wysłany: Sro Sie 15, 2007 13:23 [R200 1.4Si 99r] Pytanie o półkę tylną
Witam, kupilem niedawno roverka tak jak w temacie, w półce tylnej nie ma bolców kture ją trzymają czt mógłby ktoś zrobic fotkę jak to wyglada czy ewentualnie powiedziec gdzie mozna to kupić Mam równiez problem z oświetleniem bagaznika i schowka , jakie moga byc przyczyny nie swiecenia ich PS zarówki sa dobre ...
Pozdrawiam Kamil
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 13:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 96 razy Dołączył: 08 Sie 2007 Posty: 895 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Sro Sie 15, 2007 14:46
co do bagażnika to sprawdz przedwoy i włącznik który ukryty sprytnie jest w zamku może ktoś rozłączył bo to za każdym otwarciem się świeci
a ooświetlenie schowka jest dopiero przy włącznoych światłach tak przynajmniej jest u mnie
Tak dziekuje bardzo, zastanawiam się jescze czy jakiegos filtra pyłkowego nie powinienem sprawdzić ale myśle że wsszystko poza tym wiem , czasem słysze dziwne drganie od klimy ale czytałem że to jakiś wałek do wymiany będzie, posiadam ten samochod kilka dni wiec .... pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum