Wysłany: Pią Sie 17, 2007 13:46 [R620] Jaką muszę kupić tuleję wahacza tylnego?
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Musze kupić tuleję wahacza tylnego (dolną tuleję zwrotnicy) i wymienić przed wyjazdem na wakacje.
Proszę o pomoc w doborze bo w sklepie (JCars w Krakowie) nie za bardzo wiedzą jaką...
więc kupiłem dwa typy z których jeden mam nadzieję będzie pasować.
Co zmierzyć żeby wiedzieć którą mam kupić, a najlepiej jak sprawdzić przed wyjazdem do mechanika która z kupionych jest dobra
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 10, 2011 15:08, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 13:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Poproś, żeby Ci powiedzieli, która z tych dwóch pasuje do Hondy Accord CC7 2.0 z 95 roku.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Wysłany: Nie Sie 19, 2007 00:16
okazuje się, że w sklepie na podstawie tego modelu Hondy powiny być jeszcze inne tuleje niż te które kupiłem...
chyba jak będę u mechanika to dopiero rozwiążę tę zagadkę
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
okazuje się, że w sklepie na podstawie tego modelu Hondy powiny być jeszcze inne tuleje niż te które kupiłem...
chyba jak będę u mechanika to dopiero rozwiążę tę zagadkę
Hmm... To ciekawe, bo do tej pory nigdy mi nie wyszło, że cokolwiek w zawieszeniu R600-HA się różni...
To może być nawet tak, że JC ma bałagan w katalogach (bo ma) i ta sama część ma różne numery katalogowe dla różnych marek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum