Wysłany: Sob Sie 04, 2007 21:46 [R 214, 1,4 97 r]chłodnica
witam mam problem z chlodnicą, z jednj strony jest uchwyt mocujący chłodnicę do pasa a z drugiej strony nie ma uchwytu, kupilem taki sam jak ten z lewej strony ale nie moge go zalozyc bo z prawej strony jest uchwyt od mocowania przewodu klimatyzacji, Jaki uchwyt jest potrzebny może jakis bardziej wygięty by zamocować dalej gdzie jest otwór? Proszę o radę
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 04, 2007 21:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Tak to 1.4 litra 103 KM, Można wiedzieć jak ona jest zamocowana z prawej strony, lub jakieś zdjęcie silnika z tym jak jest zamocowana. Mój mail to norbercikpl@vp.pl. Z góry dziękuje. Dzisiaj założyłem gumy pod chłodnice bo też ich nie było, dlatego pewnie pękła bo była luźna i wszystko prężyło, wąż też jest sztukowany i też musze wymienić lub coś wymyślić , żeby wszytko pasowało. A to wszystko dlatego, że kupiłme uderzone auto i teraz wszystko wychodzi jak było zakamuflowane
melduję posłusznie, że fotki zostały wykonane ...wstawię je tutaj zaraz po powrocie do domu
[ Dodano: Pią Sie 17, 2007 5:36 pm ]
zgodnie z obietnicą wrzucam zdjęcia
wybaczcie mi ich jakość, ale niestety robione za pomocą telefonu, a poza tym do robienia fotek to ja się nadaję tak samo jak do szydełkowania
jako wyjaśnienie dodam, że opisy "lewa", "prawa" zawsze stosuję z pozycji osoby siedzącej za kierownicą auta
W przypadku mojego 214Si (z fabryczną klimatyzacją) obydwa mocowania są identyczne . Przewód od klimatyzacji, o którym podejrzewam mowa mocowany jest innym elementem, ale tą samą śrubą właśnie do lewego, górnego uchwytu chłodnicy.I to wszystko w dodatku potwierdza EPC
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
dziękuje bardzo za pomoc, teraz mam pytanko jak mogę zobaczyć te zdjęcia bo nie moge ich otworzyć, A wiec poprostu nie mam prawego uchwytu takiego który mocuje chłodnice i przewód klimatyzacji, kupiłem taki tam jak lewy i zamocowałem osobno przewód klimy i chłodnice narazie wszystko gra. Niestety nie mogłem dostać tamtego uchwytu. Dziekuje nardzo. To wałaśnie tak wynika wszystko jak się kupiło uderzone auto a osoba sprzedająca wszystko zatuszowało i teraz wychodzi wszystko w praniu. Ale Porobiłem w roverku dużo rzeczy również dzieki waszej pomocy i mogę stwierdzić że jak kiedyś będe zmieniał auto to tylko na Rovera
a waz nie jest sztukowany ten dluzszy mniej wiecej na srodku ma takie zgrubienie
jeśli mam być szczery to nie mam pojęcia, o którego węża pytasz ... jeśli chodzi o tego ze zdjęć lewa1 i lewa2 to to zgrubienie jest tylko opaską gumową, która tego węża ochrania podczas mocowania
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum