Wysłany: Sob Sie 18, 2007 13:38 [R620] Częsci do Rovera 620
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam! Jestem szczęśliwym posiadaczem Rovera 620 SDi chyba, no własnie chyba bo pewien nie jestem, w dowodzie rejestracyjnyn mam wbite TDI ,jednakże wszelkie wskazówki na niebie i ziemi wskazują ze mam SDi. Przy okazji mam pytanie , czy ktokolwiek moze mi jako laikowi wytłumaczyć róznice między TDi a SDi???? Z góry dziękuje.
Mam 12 letnie autko i zaczynają sie naprawy i tak na poczatek prawy przegub:) Na szczęscie gro częsci pasuje od Hondy Accord. Jednakże pan od częsci japońskich powiedział że najlepiej by było zdemontować i dopasować, nie bardzo mie na to stać czasowo i wogole stąd prośba może ktośsię orientuje jaki przegub od jakiej Hondy będzie pasował?? Ceny od 135 do 190. No Pan dodał że jak szanuje autko i wogole to poleca ten za 190 . Hmm ponieważ nie znam sie na tym absolutnie to nie wiem czy mnie naciąga czy nie, sta kolejna moja prośba o porade w tym temacie.
Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 10, 2011 09:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 13:38 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witaj Nicollas,
Zapoznaj się z zasadami kącika i zmień tytuł wątku! W przeciwnym wypadku dostaniesz ostrzeżenie.
Nicollas napisał/a:
Jestem szczęśliwym posiadaczem Rovera 620 SDi chyba, no własnie chyba bo pewien nie jestem, w dowodzie rejestracyjnyn mam wbite TDI ,jednakże wszelkie wskazówki na niebie i ziemi wskazują ze mam SDi. Przy okazji mam pytanie , czy ktokolwiek moze mi jako laikowi wytłumaczyć róznice między TDi a SDi????
Odpowiedź na to pytanie znajdziesz na stronie klubowej w technicznym FAQ.
Nicollas napisał/a:
Na szczęscie gro częsci pasuje od Hondy Accord. Jednakże pan od częsci japońskich powiedział że najlepiej by było zdemontować i dopasować, nie bardzo mie na to stać czasowo i wogole stąd prośba może ktośsię orientuje jaki przegub od jakiej Hondy będzie pasował??
Od Hondy Accord 1993-1997.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Mój mechanik o przegubach za 130 zł mówi, że na nich to można najdalej dojechać na giełdę, żeby sprzedać auto i kupuje takie za 200 zł, bo wie, że autkiem chcę jeszcze pojeździć - ja mu wierzę.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum