Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 20:56
a mnie się podobają
jaki koszt kompletu? i jaki założenia?
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 21:44
Tempest napisał/a:
jaki koszt kompletu? i jaki założenia?
Koszt trochę ponad 3 stówki a zamiana 10 minut z nasadową 8-ką w ręku
mi sie nie podobaja jasne lexy ten typ jednoczesniu do tego lakieru... hmmm.... jak najbardziej na tak - auto odmlodnialo i wyglada ciekawie swoja droga szkoda ze nie ma jakis ladnych zamiennikow do R600(ale w innym niz te lampy stylu), tak czy siak tak zrobie ze i tak auto bedzie inaczeh wygladac z tylu
no niby prawda
w moim jedynym elementem wykończeniowym w kolorze czarnym są tylko opony, więc srebrny mógłby być lepszym wyborem
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Tomi przyznam, że Twój wygląda ciekawie, choć po "moim" mieście jeździ granatowy R220 SDi z podobnymi lampami i niestety w tym kolorze juz nie wygląda najlepiej, ale za to przednie reflektory a'la soczewki już wyglądają świetnie.
Wysłany: Pią Sie 17, 2007 09:43
MarioNH napisał/a:
A jak podobają się wam takie światła (robione w photoshopie na moim R )
przeróbka w photoshopie udana
co do wyglądu to nie pasują mi te diody - co innego gdyby całe lampy były w diodach, widziałem już takie na jednej, żółtej ZR-ce i wyglądały zajebiozo (te pełne diodówki)
jesli macie to wrzućcie fotki srebrnej 214tki ze srebrną wersją tych lamp lexusowych, albo czarną odmianą, zastanawiam sie nad nimi i chcialbym zobaczyc jakby to wygladalo
Wysłany: Sob Sie 18, 2007 19:13
MarioNH napisał/a:
te też nie najgorsze całe diodowe były by lepsze nawet ładniejsze z pewnością nie chodzi czasem o TAKIE
blisko, ale z tego co pamiętam to tamte były całe w diodach (czerwone)
teraz jak tak pomyślę, to jak u niego wyglądały migacze i wstek?
Gdzieś widziałem całe czerwone, poszukam to zapodam supr3me
Ogólnie wydaje mi się że czarne pasują do srebrnego bardziej niż "białe"
qrde a jednak póki tego nie widziałem to myślałem, że zdecydowanie bym kupił srebrne ..a jednak widze, że czarne lepiej pasują jeszcze jakby zapodać, takie jak mówisz, wszystkie czerwone na czarnym tle no to full wypas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum