Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 12:31 R 200 Lotka na klapie 98 rocznik
Ma Ktoś z was jakąś lotke chodzi mi o coś takiego... http://moto.allegro.pl/it...at_spojler.html
fajnie to wygląda w dwu setce? bo ogólnie taka lotka mi sie podoba ale nie bardzo wiem jak to tutaj będzie się prezentowac
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 12:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 7 razy Dołączył: 20 Maj 2007 Posty: 333 Skąd: Warszawka
Wysłany: Pon Sie 20, 2007 12:37
wiesz, są gusta i guściki
osobiście uważam, że do hatchbacka tego typu lotka to podchodzi pod wiejski "tjunink"
raczej proponowałbym ci jakiś fajny spojler - np. coś takiego jak w ZR - będzie subtelne, da samochodzikowi charakterek i lekki sportowy wygląd
ale zrobisz oczywiście jak uważasz
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Pomógł: 50 razy Dołączył: 25 Maj 2007 Posty: 800 Skąd: Ostrów Wielkopolski
Wysłany: Wto Sie 21, 2007 18:01
no fajna ta loteczka bo ja obecnie mam taka standard z 3 cim światłem stopu i tak myślę jagbym to rozpracować gdybym sobie taka lotkę załatwił,jak sie cennia te lotki?
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum