Mam pytanie do użytkowników - czy w Waszych 220 skrzynia biegów jest precyzyjna?
Jeździłem dwoma roverkami i wg. mnie jest dramatycznie nieprecyzyjna - na luzie można poruszać gałką we wszystkie strony, przełożenia są długie i mało precyzyjnie wchodzą
Czy to tak jest i trzeba się przyzywczaić? Może niepotrzebnie porównuję do mojej Prelude, gdzie skok lewarka jest bardzo krótki a skrzynia precyzyjna.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 23, 2007 13:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ta skrzynia ogólnie wg. mnie jest słabym elementem auta, aczkolwiek można sie przyzwyczaić, do jej pracy.
Gdzieś już wcześniej pisałem, w jaki sposób można "uprecyzyjnić" pracę drążka wybierania biegów i zmniejszyć jego "latanie". Jeśli chodzi o przełozenia skrzyni, to nie są długie. Długie są drogi prowadzenia drążka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum