Zastanawia mnie tylko jedno : czy to prawda,co on mi powiedział,że muszę spuszczać czynnik,żeby wymienić ten czujnik?
No, ewentualnie nie musisz - sam Ci ucieknie, jak czujnik wykręcisz
Lepiej niech zrobi to ktoś z automatem, który odzyska stary czynnik (przy okazji pokaże ile go było), sprawdzi szczelność po wymianie czujnika, i nabije spowrotem.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 16, 2007 23:46 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
hej miałem też problem z klimą i elektryk siedział 1,5 godziny i stwierdził że to mu jeszcze zejdzie sporo czasu bo bez schemy więc poczytałem wszystkie wypowiedzi na forum i sam doszedłem tak więc spokojnie mogę napisać że jesli klima padnie to startujcie sprawdzić czujnik temp ja go zostawiłem na koniec i trochę mi to zeszło a to on był winowajcą kłopotów odłączyłem go i zmostkowałem i klima śwista jak ta lala a i w tej puszce czarnej są przekaźniki do klimy i wiatraka ale nie zamieniajcie ich miejscami z tym kolo kompa bo nie zapalicie auta a wiatrak będzie sie kręcił caly czas sprawdziłem
tomek1, obok literki "m" na klawiaturze są takie 2 bardzo przydatne klawisze.
Jeden to "kropka" (z symbolem kropki), a drugi to "przecinek" (z symbolem przecinka).
Prosimy, używaj ich pisząc Twoje posty!!!
...a ten swój czujnik to wymień na sprawny, a nie mostkuj nic, bo Tobie ta klima w końcu przestanie działać.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Piter34 ty mnie tu nie opierniczaj tylko napisz gdzie mogę taki czujnik kupić. W katalogu są same inne, a mój jest z takim kablem i mam dylemat bo tamte nie mają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum