Wysłany: Pią Sie 31, 2007 11:07 R25 2.0 iDT 2000r - lampy przednie oznaczenia wersji EU i UK
Witam!
Po długich poszukiwaniach udało mi się znaleźć przedni reflektor. Nie chcąc się znów naciąć
proszę o pomoc w rozszyfrowaniu symboli które są na lampach.
Obecnie mam:
reflektor lew: -> ->(dwie strzałki w prawo tj wersja Angieslka?)
reflektor prawy: -> <- (jedna w prawo druga w lewo(rozumiem że to wersja EU)
na Lampach mam coś jeszcze 04 HCR PL 20 02A 9038
Będę wdzięczny za wszelkie uwagi.
[ Dodano: Pią Sie 31, 2007 12:11 pm ]
zbytnio się pośpieszyłem znalazłem na stronie roverki.pl opis symboli lamp. Ale tak czy siak będę wdzieczny za wskazówki
Ostatnio zmieniony przez lineumaciel Pią Sie 31, 2007 12:04, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 11:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 2 razy Dołączył: 28 Mar 2007 Posty: 219 Skąd: Kraków/Lublin
Wysłany: Pią Sie 31, 2007 13:03
pykalodaniel napisał/a:
rozumiem ze patrząc z naprzeciwka podajesz mi kierunki które widnieją na relfektorach
To jaśniej: prawy - strzałka w kierunku pobocza, lewy - w kierunku osi jezdni. Zrozumiałem, że chodzi o strzałeczki wygrawerowane wewnątrz klosza, pod cyframi, napisem Rover itd. Jeśli chodzi o inne to mi rozjaśnij, zaraz spradzę.
_________________ Zdrowy sen nie tylko przedłuża życie, ale i skraca dzień roboczy.
rozumiem ze patrząc z naprzeciwka podajesz mi kierunki które widnieją na relfektorach
To jaśniej: prawy - strzałka w kierunku pobocza, lewy - w kierunku osi jezdni. Zrozumiałem, że chodzi o strzałeczki wygrawerowane wewnątrz klosza, pod cyframi, napisem Rover itd. Jeśli chodzi o inne to mi rozjaśnij, zaraz spradzę.
Czyli patrzyłeś jak ja Dobrze byłby jakbyś dałbyś numer do siebie zadzwoniłbym do Ciebie, jeśli to możliwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum