tu jest takie, ktore obsluguje - nie chodzi mi o CAN, ale w ogole o to, czy ktos mial jakakolwiek stycznosc z takimi "superproduktami" i czy to jest warte kupienia?
cena w porownaniu z cena jednego podpiecia sie pod komputer w Kobylce jest bardzo atrakcyjna, ale nie wiem, czy nie bylyby to wyrzucone pieniadze
jesli by to dzialala to chetnie podzielilbym sie tym z innymi roverami w Wawy i okolic
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie mam zupełnie doświadczenia w tej dziedzinie, ale jeśli niektórymi komputerami za xxxx PLN nie można w R75 odczytać np. ABS lub SRS, to tym na pewno też się nie da.
Podejrzewam, że dałoby się podglądnąć parametry czujników, kody błędów i to wszystko.
Zasięgnij informacji na specjalizowanych forum (obd2.pl, elektroda.pl, viaken.pl)
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
tymi testerami zczytasz kody błędów tylko silnika i skasujesz i nic poza tym do ścisłości dodam ze działa z rover 75 rover 25 45 diesel mg zr zs 1.8 oraz diesel
_________________ SERWIS ROVER MG TESTER MG ROVER T4 TEL:
0504045682 Z BRAKU CZASU RZADKO JESTEM NA FORUM , NAJLEPIEJ DZWONIĆ PO 18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum