do mariusza bym z ECC przy okazji wstąpil na kompa o ile tam jeszcze pracuje bo nawet nie wiem...
pracuje i nawet szefuje serwisem...
pozdr
irek
oooooooooo cóż za mile zaskoczenie, a jeszcze niedawno mi skrzynię w swoim garażu uwalony po pachy wymienial a teraz proszę jaki awans, irek jak bys mi na pw albo wizytówkę na telefon podesłał do niego... solidny kolo a kurczę gdzieś mi zaginąl numer
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 05, 2007 12:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja mam taką. jeśli ma ktoś ochotę może sobie kupić, a może zarząd klubu?
i to mnie wlasnie wkurza. Zrobic ksero, oprawic i sciagnac z ludzi 150 pln...
to jest tylko i wylacznie problem naszego jezyka, po po angielsku instrukcje sobie wisza u producentow na www i sa do pobrania... i tak byc powinno wlasnie
Ja mam taką. jeśli ma ktoś ochotę może sobie kupić, a może zarząd klubu?
i to mnie wlasnie wkurza. Zrobic ksero, oprawic i sciagnac z ludzi 150 pln...
to jest tylko i wylacznie problem naszego jezyka, po po angielsku instrukcje sobie wisza u producentow na www i sa do pobrania... i tak byc powinno wlasnie
pozdr
irek
Spokojnie spokojnie iruś, kris ma skaner scsi z podajnikiem, także chwilę niech tylko znajdę, i rozczłonkuję instrukcje na strony, co nie jest skomplikowane bo sama się rozpada i polecimy do pdf aż miło, take it easy
zrobić ksero i oprawić dla siebie to jedno a taka sprzedaż narusza prawa autorskie. Gdyby Allegro o tym wiedziało, to raczej aukcję zamknie - o ile znam zasady.
zrobić ksero i oprawić dla siebie to jedno a taka sprzedaż narusza prawa autorskie. Gdyby Allegro o tym wiedziało, to raczej aukcję zamknie - o ile znam zasady.
zglosilem juz naruszenie zasad... innym proponuje zrobic podobnie
Wiecie co... tak w końcu chwilę popatrzyłem do tej instrukcji od R75 po Polsku, i stwierdzam że chyba szkoda zachodu na skanowanie dwustu paru stron, z czego jedna trzecia to obsługa i programowania audio, a reszta nie zawiera niczego co nie byłoby dostepne na stronie, forum czy tez w zdrowo myślącej głowie... no sam nie wiem, może niech sie jeszcze wypowiedzą Ci co ów literacki majstersztyk czytali...
Zeskanuj - myślę, że wielu osobom te instrukcje programowania radia i nawigacji też się przydadzą, poza tym łatwiej zajrzeć do instrukcji niż pytać/szukać na forum.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum