Moje pytanie dotyczy tym razem zatrzasków (tzw. spinek) do tapicerki, takich jak poniżej na fotkach
Potrzebowałbym ich ok. 10, ponieważ bez nich cały tylni bok tapicerki odstaje i
troche nie fajnie i nie estetycznie to wygląda
Może ktoś z Was ma namiary na takie zatrzaski?
Jak klikniecie na zdjęcie będzie dużo wyraźniejsze
Będę wdzięczny za każdą podpowiedź i pomoc..
_________________ Pozdrawiam
Leszek
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 17, 2007 11:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
rozglądałeś się po sklepach??
na moje oko wyglądają całkiem standardowo
jak chcesz to mogę się sa Ciebie rozejrzeć, ale przypuszczam, że przesyłka potroi koszty, albo i lepiej
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
W Krakowie podobne spinki można kupić w sklepie motoryzacyjnym, na ulicy równoległej do Kapelanki. Podejrzewam, że w Twoim mieście też gdzieś coś takiego da się dopasować.
_________________ Nie udzielam pomocy na priv oraz na gg! Masz problem? Pisz na forum
Moje pytanie dotyczy tym razem zatrzasków (tzw. spinek) do tapicerki, takich jak poniżej na fotkach
To ja sie również podepnę pod temat . Też ich szukam ale do R420 ( prawdopodobnie to to samo ).
Dodatkowo interesują mnie jeszcze zapinki które trzymają tylny zderzak oraz nadkola.
Jak na razie nie mogę znaleźć
[ Dodano: Sro Wrz 19, 2007 16:34 ]
Evil3k napisał/a:
Witam wszystkich serdecznie
Witam ,
szukałem , szukałem i znalazłem . Firma mieści sie w Wawie ( na szczęście )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum