Wysłany: Czw Mar 29, 2007 14:02 [R620] Potrzebny schemat klimatyzacji
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: wszystkie
Witam
Poszukuje schematu elektrycznego klimy w rover 600 sdi. Wiem, ze mozna go
znaleźć w rave, a niestety nie posiadam go. Czy ktos moze mi podesłac
schemat na maila ? zyzio_pl@poczta.onet.pl Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Sty 10, 2011 23:47, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Czw Mar 29, 2007 14:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam
Poszukuje schematu elektrycznego klimy w rover 600 sdi. Wiem, ze mozna go
znaleźć w rave, a niestety nie posiadam go. Czy ktos moze mi podesłac schemat
na maila ? zyzio_pl@poczta.onet.pl Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Witaj,
RAVE możesz sobie pobrać z adresu podanego w FAQ.
potrzebuje zdjecie jak wygląda od strony kompresora klimatyzacji układ rolek i paska wielorowkowego holera chyba ktoś mi namieszał w moim rover-ku zanim go kupiłem prosze o fotke lub schemat na adres jacekstarz@wp.pl w rover 620SDI z 95 PILNE :
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Wto Wrz 18, 2007 08:58
Rysunek, który wkleiłem nie miał opisu takiego jak Ci jest zapewne potrzebny, to jest tylko rysunek poglądowy przy wymianie paska. Górny dla auta bez klimy a dolny z (tak mi się przynajmniej wydaje). Ściągnij sobie Rave (ten dla starszych modeli):
http://www.roverki.pl/mod...ies=Technika#30
i spróbuj poszukać. Jak będę miał trochę czasu (popołudniu) to Ci pomogę. Teraz niestety praca, więc nie mam go za dużo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum