Witam wszystkich Roverzystów...
Chciałbym poinofrmować, że zmieniłem furę i moja 620 jest do kupienia w komisie na Kolumba w Szczecinie. Jeśli ktoś byłby zainteresowany zakupem to odpowiem na wszystkie pytania jak poprzedni właściciel a nie jak "komisiarz".
Pozdrawiam wszystkich użytkowników roverków i mimo, że nie było mnie specjalnie widać na forum jeździłem roverem prawie 2,5 roku i mam parędziesiąt tysięcy kilometrów za sobą. Mam nadzieję, że uda mi się dotrzeć choćby na lokalny spocik i powspominać dawną gablotę
Szerokości chłopaki! ...i dziewuchy!
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 19, 2007 12:03 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Niestety... Zakochałem się w silnikach Hondy... A jak przymierzyłem się do nowego Civica to nie mogłem się powstrzymać...
Nie jest limuzyną, nie jest majestatyczny, nie wygląda na warte 3 x więcej niż w rzeczywistości... Ale pop@#$dala najszybciej na świecie Bo to Type-R
Na lokalny spocik już podjadę nowym nabytkiem, tylko nie wiem czy i kiedy jest planowany, a do Twojego miasta zawitam w przyszłym miesiącu, bo odwiedzam rodzinkę.
z tymi spotami w szczecinie to jest jak się uda
ostatnio był w czasie zlotu żaglówek, a poprzedni jakoś rok wcześniej
także jakby była jakaś propozycja to ja chętnie
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Na lokalny spocik już podjadę nowym nabytkiem, tylko nie wiem czy i kiedy jest planowany, a do Twojego miasta zawitam w przyszłym miesiącu, bo odwiedzam rodzinkę.
Zagladaj tu , a napewno jakis bedzie......
sTERYD napisał/a:
z tymi spotami w szczecinie to jest jak się uda
ostatnio był w czasie zlotu żaglówek, a poprzedni jakoś rok wcześniej
także jakby była jakaś propozycja to ja chętnie
........a ja sie chetnie odezwe jak bede w Szczecinie i bede namawial do spotu ..............
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum