Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 08:16 jednak zmiana nastąpiła..
a więc stało się..
mój MGF trafił w inne (myślę, że dobre) ręce..
myślę, że nowy właściciel będzie się pojawiał..
choć wielu z Was osobiście nie znam, to wszystkim dzięki
za fajną atmosferę na forum.. mimo tak szerokiego przekroju modeli
atmosfera jest specyficzna i o to chodzi..
jeśli pozwolicie, będę się jeszcze od czasu do czasu na forum pojawiał
i chciałem Wam przedstawić coś na co czekałem całe lata..
jedna z odważniejszych decyzji w moim życiu..
_________________ ex - MGF
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 21, 2007 08:16 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wow!
No gratulacje, super autko, podobno fantastycznie jeździ na torze, bo na drogę jest za szybkie.
Ja niestety na razie przedkładam praktyczność autek, ale jeśli będzie mnie stać na dwa autka...
W końcu pod spodem VX220 to Lotus Elise S2.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
jeśli pozwolicie, będę się jeszcze od czasu do czasu na forum pojawiał
Atmosferę tworzą ludzie, tak więc bez Ciebie to już nie będzie to samo.... dlatego zaglądaj baaardzo często .
Adolf napisał/a:
chciałem Wam przedstawić coś na co czekałem całe lata..
O w mordencję!!!! Stary, ale kosmos . Ja to pewnie po przesiadce do tego monstrum z mojego spokojnego, dostojnego dieselka zabiłbym się na pierwszym zakręcie.
Gratuluję super furki i życzę dużo rozwagi na naszych drogach!
Pozdrawiam!
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
przyjechałbyś może w tą niedzielę na spocik na Bemowo i pochwalił się nowym nabytkiem
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Niezle cacko, slyszalem nawet ,ze wyglad w tym przypadku idzie w parze z wlasciwosciami jezdnymi . Kiedys ogladalem takiego po malej kraksie i musze powiedziec, ze auto jest ladne
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
dzisiaj właśnie widziałem w "Pasjonatach" jak obgadywali Opla GT
jeden chwalił wygląd, drugi obśmiewał funkcjonalność
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum