No i mamy przyczynę. Słusznie koledzy prawili z tymi szczotkami. Na zdjęciu widać, że jedna jest zdecydowanie krótsza i już nie stykała. Jutro jadę gdzieś dorobić.
Co do radia i zegarka, to w R45 jest bezpeicznik odpowiedzialny tylko i wyłącznie za te dwei rzeczy i znajduje się w skrzynce bezpieczników, ale pod maską, a nie w kabinie. Miałem ten sam problem i też wymieniałem bezpieczniki w kabinie - dopiero po lekturze RAVE doszło do mnie, że nie szukam, tam gdzie trzeba.
W R45 pod maską bezpiecznik ma numerek 8. U Ciebie może być inaczej.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Silnik zrobiony. Szczotki od jakiegoś ciągnika rolniczego dostałem za 5 zł. Sam silnik z nowymi szczotkami zawiozłem do warsztatu elektrycznego. Zrobili mi to za 20 zł (szczotki trzeba było dopasować).
Podsumowując całość kosztowała 25 zł korzystając tylko z wiejskiej infrastruktury sklepowo-warsztatowej (weeken spędzam właśnie na wsi, ale jak widać internet też jest). Teraz tylko czekam, aż przestanie padać i będę to składał do kupy.
Co do elektryki. Zauważyłem jakieś zwary na wiązkach przy radiu. Podjadę z tym w wolnej chwili do jakiegoś elektryka. Jak wsadzę kostkę do radia i złącze jakies tam kabelki to zegarek zaczyna działać... cos jest namieszane, ale niech się tym zajmą spece.
Pozdrawiam!
[ Dodano: Pią Wrz 28, 2007 19:45 ]
Wszystko poskładane, wieje z nawiewów, że łeb urywa
Co do elektryki. Zauważyłem jakieś zwary na wiązkach przy radiu. Podjadę z tym w wolnej chwili do jakiegoś elektryka. Jak wsadzę kostkę do radia i złącze jakies tam kabelki to zegarek zaczyna działać... cos jest namieszane, ale niech się tym zajmą spece.
Na moje oko , brakuje gdzies masy
Zientas napisał/a:
Wszystko poskładane, wieje z nawiewów, że łeb urywa
....... i tak powinno byc ........
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum