Witm wszystkich i na wstepie zaznaczam ,ze nie znalazłem w opcji "szukaj" odpowiedzi na pytanie jak wymienic i jakie są żarówki oraz w którym miejscu na panelu środkowym sterowania temp. i nawiewu w rowerku serii 200 r 1998???.Jeśli ktoś to przerabiał to proszę o kontakt lub odpowiedź - w którym miejscu są te żarówki , nie świeci mi skala i pokrętło kierunków nawiewu.
Ostatnio zmieniony przez Brt Sro Wrz 26, 2007 13:01, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 12:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Są tam dwie małe zaróweczki ale nie powiem Ci jakie bo u mnie były dobre dlatego nie wymagały wymiany Musisz zdjąć trzy pokrętła one są wciskane więc nic napewno sie nie urwie, potem tą drewnianą osłonę ona zamocowana jest na zatrzaszkach bądź ostrożny bo jak to z zatrzaszaki łatwo je ułamać, a potem zostają już tylko dwa wkręty krzyżakowe mocujace taką białą pokrywę i masz swoje żaróweczki. Życzę powodzenia
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum