Wysłany: Nie Maj 06, 2007 12:34 [R75] Co ile zmienia się pasek rozrządu
Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam. Niedawno zostalem posiadaczem Rovera 75 rocznik 2000 z silnikiem 2.0 diesel (chyba tdc se). Niech mi ktos podpowie, bo nie moge znalesc tej informacji. jaki rodzaj rozrzadu jest zainstalowany w moim samochodzie, co ile tysiecy km i co ile lat go trzeba wymieniac. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Sprawa jest dosyc goraca. bo samochod juz ma 170 tys mil przejechane.
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Pon Lis 22, 2010 11:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 12:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[R75 2.0CDT 2000] 75 2.0CDT--- witam wszystkich szczęśliwców ,no to jak z tym paskiem rozrządu jest łańcuch czy pasek w 75 2.0CDT z 2000r.kto mi podpowie
_________________ DZIEKUJE I POZDRAWIAM MANIEK
Ostatnio zmieniony przez maniek.919 Wto Paź 02, 2007 04:03, w całości zmieniany 1 raz
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
Dziros jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na obowiązującą na naszym forum ...
a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Wysłany: Pon Paź 01, 2007 14:09 Re:[R75 2.0 CDT 00] co ile zmieniać pasek rozrządu?
Dziros napisał/a:
Witam. Niedawno zostalem posiadaczem Rovera 75 rocznik 2000 z silnikiem 2.0 diesel (chyba tdc se). Niech mi ktos podpowie, bo nie moge znalesc tej informacji. jaki rodzaj rozrzadu jest zainstalowany w moim samochodzie, co ile tysiecy km i co ile lat go trzeba wymieniac. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Sprawa jest dosyc goraca. bo samochod juz ma 170 tys mil przejechane.
Nie wściekaj się
Ja ma FR75 od miesiąca i on ma 94500km.i 7lat dlatego pisałem i pytałem czy już wymieniać paski czy jeszcze można jeździć.ostatnim i jedynym właścicielem tak przynajmniej wygląda z książki serwisowej była kobieta 39letnia.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum