A nagrabić sobie u kobiety, to już w ogóle ....... Oj cieniuuutko będzie śpiewał, cieniutko....
Emes - nie znam walkie osobiście, ale po bukiet kwiatów to już bym leciał...
_________________ Znalazłeś rozwiązanie problemu - opisz w ostatnim poście.
Zdajesz sobie sprawę ale dalej drążysz
Paul, klasyka w wydaniu mężczyzny. Wyszła bzdura ale faceci wiedzą jak dolać oliwy do ognia
Marian_K, ja też Cię nie znam ale Twoje pomysły bardzo mi się podobają
Kurcze - jak nie dojadę do Szumiradu, to kolejna okazja do poznania Was Wszystkich przejdzie koło nosa .... Jak na razie miałem okazję poznać tylko kilka osób z tego - jakże Szanownego grona... Ach...
walkie napisał/a:
faceci wiedzą jak dolać oliwy do ognia
Cóż Walkie - my to proste stworzenia jesteśmy - musisz nam to wybaczyć. Ale z drugiej strony, jak już nauczysz się "faceta obsługiwać", to potem już tylko z górki. Zresztą nie popadajmy w skrajności - tak naprawdę ciężko by nam było żyć bez siebie (piszę o relacjach On-Ona).
Pozdrowionka!
Dziękuję za małą podpowiedź Żałuj, że nie znasz, nie ma wielu takich kobiet
Wali wazeliną na kilometr
thef napisał/a:
Szefie, wyręczę Cię . A na drugi raz tak się załatwia te sprawy przez forum
Dziękuję, ale te są od Ciebie i są piękne
Marian_K napisał/a:
Kurcze - jak nie dojadę do Szumiradu, to kolejna okazja do poznania Was Wszystkich przejdzie koło nosa .... Jak na razie miałem okazję poznać tylko kilka osób z tego - jakże Szanownego grona... Ach...
Trzymam kciuki A nie było Cię w Jachrance?
Marian_K napisał/a:
Cóż Walkie - my to proste stworzenia jesteśmy - musisz nam to wybaczyć. Ale z drugiej strony, jak już nauczysz się "faceta obsługiwać", to potem już tylko z górki. Zresztą nie popadajmy w skrajności - tak naprawdę ciężko by nam było żyć bez siebie (piszę o relacjach On-Ona).
No wiem że dziwne wydawało mi się, że umiem - jestem z jednym od 6 lat w szczęśliwym małżeńskim związku emes czasem mi funduje takie wyskoki
Emes to robi specjalnie, żebyś bardziej Andrzeja doceniała A mariana niestety nie było w Jachrance ej no Marian weź jakieś L4 i przyjedź na kuracje do Szumi
Marian weź jakieś L4 i przyjedź na kuracje do Szumi
No właśnie - jak trzeba to się jakiegoś znajomego lekarza znajdzie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
ej no Marian weź jakieś L4 i przyjedź na kuracje do Szumi
maciej napisał/a:
jak trzeba to się jakiegoś znajomego lekarza znajdzie.
Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciał...., ale niestety to nie takie proste...
Tak jak pisałem - mam szkolenie, czyli podpisane umowy, zatwierdzone listy - formalnie sprawa zamknięta. Jedyne wyjście to znaleźć zastępcę, a to już nie takie proste...
Nawet nie wiecie jak bardzo bym chciał...., ale niestety to nie takie proste...
Tak jak pisałem - mam szkolenie, czyli podpisane umowy, zatwierdzone listy - formalnie sprawa zamknięta. Jedyne wyjście to znaleźć zastępcę, a to już nie takie proste...
A może pojawisz się kiedyś na spocie w Wawie - to tylko 1,5h jazdy od Ciebie.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum