Wysłany: Wto Paź 02, 2007 09:04 [R45] Kolejny post na temat nawiewu
Typ: IDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam..
Chodzi mi właściwie o to czy w moim R45 mogę wymienić przepalone rezystory na nowe o mocy 9W i oporze 1ohma...nie mogę znaleźć takich 10W w żadnym sklepie... mają albo 5W albo 9W...więc nie wiem...
Pozdro...
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Sro Gru 29, 2010 23:00, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 02, 2007 09:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
--------------------------------------------------
dopisek od moderatora:
kosman jeśli chcesz, by temat nadal funkcjonował i nadal chcesz uzyskiwać
odpowiedzi na swoje pytanie to popraw proszę nazwę tematu na
obowiązującą na naszym forum (użyj funkcji <edytuj> w pierwszym poście) ...
a wystarczyło przeczytać TO
--------------------------------------------------
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
9 W powinno wystarczyć, tylko się będą trochę mocniej grzać, ale i tak siedzą w puszce dmuchawy
jeśli chcesz mieć 10W to możesz użyć 5 watowych i złożyć szeregowo np: 4x4ohm
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum