Wysłany: Pią Paź 05, 2007 09:54 [ R 214 i 1,4 99 r.] Przeguby zewnętrzne
Czy ktoś z was orientuje się z którego Civic' a pasowałyby przeguby zewnętrzne do mojego Rovera 214i 75 KM 98r. ? Za cholerę nie mogę nigdzie dostać konkretnie pasujących do tego modelu, każdy sprzedawca odpowiada w ten sam sposób , że trzeba przynieść stary i dobierać do któregoś z civic'a
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 05, 2007 09:54 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ee tam po prostu im sie szukać nie chce
zarówno w intercarsie jak i w focie nie ma problemów, a juz nie mówiąc o tym:
http://www.przeguby.pl/sk...ROVER&model=200
a od civica to trudno powiedzieć czy będą pasować
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
U sprzedawców na allegro są buble a w inter cars mam kolegę który znalazł tylko jedną sztuke pascala i tyle, ale ok dzięki za odp. do foty też dzwoniłem i powiedział facet że akurat tego z abs'em nie ma nawet na zamówienie
kup sobie na www.przeguby.pl, oni tam maja towar niezlej jakości:)
albo jak chcesz mieć na 100% solidne i tanio to u Tomiego ale to ,może potrwać, bo jest zlot
_________________ W przypadku obu Roverków w zasadzie mogę powiedzieć, że to spełnienie marzeń. Całe szczęście zostało jeszcze trochę do spełnienia
steryd dzięki za tą stronkę przeguby.pl już zamówiłem tam u nich , wielkie dzieki
Ja osobiście jeżdżę accordem , rover jest ojca i widzę że o części do hondy dużo łatwiej no ale już jestem mądrzejszy o te kilka adresów, dzięki serdeczne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum