Te wszystkie linki prowadzą do roverków jeszcze przed liftingiem (pierwszy link - mimo,że mówi omodelu z 98 to pomarańczowe kierunki z przodu mówią co innego). Nie chciałbym wprowadzać w błąd ale do połowy 97 stosowano chyba inny rodzaj pompy.
_________________ DEBEC
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 04, 2007 19:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pierwsza fotka ochodzi od anglika i w nim pompa jest inaczej umieszczona i dlatego ją widać . Drugi przypadek to fotka z europejczyka, pompy nie widać ale wydaje mi się, ze w R400 jest schowana za silnikiem i dlatego jej nie widać. Niestety nie mogę tego potwierdzić
Nie pierwsze to i nie ostatnie przypadki, że sprzedający nie wie, co sprzedaje albo liczy na to, że kupujący się nie zorientuje przed podpisaniem umowy
Witam serdecznie jestem szczęśliwym posiadaczem Rover 420 Di pompa ABS znajduje się za silnikiem dokładnie pod zbiorniczkiem wyrównawczym płynu chłodzącego. Co do twoich zdjęć to wygląda mi to na wycieki z turbiny ale na 100% nie jestem pewny. THEF zerknij na ten temat????
Tak to turbina. Po pierwsze sprawdź, czy wszystkie węze wychodzące i wchodzace do turbo sa szczelne no i jak bedzie zimna, to weż ją powycieraj. I wtedy szukaj wycieku. jakie masz zużycie oleju??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum