a BTW to mialbyc wlaczony modul, dzieki ktoremu byloby widac, ile kto ma lat i kiedy ma urodziny
np. ja miałem wczoraj nie chwaląc się
swoją drogą wsitkiego najlepsiego
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
No to spóźnione "Wszystkiego najlepszego"!
Żeby ZRek kręcił się jak najdłużej!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
No to spóźnione "Wszystkiego najlepszego"!
Żeby ZRek kręcił się jak najdłużej!
dziękował bardzo
jak na razie kręci się dobrze, tylko niestety na razie matka się nim rozbija bo swojego pukła (znaczy samochód nie ZR-a - przynajmniej na paliwie trochę przyoszczędziłem
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
Ostatnio zmieniony przez Tempest Wto Paź 09, 2007 16:06, w całości zmieniany 1 raz
No to dla niej też Wszystkiego Najlepszego - zaraz się okaże, ze ktoś miał urodziny na Zlocie i się nie przyznał - cichociemni!
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
zaraz się okaże, ze ktoś miał urodziny na Zlocie i się nie przyznał - cichociemni!
ja się nie przyznałem ponieważ obawiałem się, żebyście chcieli mnie opojić pewnymi trunkami
wobec tego maciejowego tekstu powyższego chciałbym złożyć najlepsze życzenia urodzinowe/imieninowe dla wszystkich cichociemnych którzy się nie ujawnili a chcą w głębi duszy dostać takie życzenia
mogles powiedziec, ze bedziesz mial urodziny to bysmy Ci jakis prezent zrobili
aj tam prezent, wystarczą mi życzenia i świadomość, że ktoś tam mnie lubi hyhy - oj, błoga nieświadomości
MaReK napisał/a:
Tempest Ty stary dziadu...
jaki tam stary, może cieleśnie ale nie duchowo a to najważniejsze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum