Swoją drogą, Warszawiacy i okoliczni, mogą się zainteresować panem Bogumiłem z Nowej Wsi, który wygląda na mechanika z prawdziwego zdarzenia - proponuję poszukać w tym celu także innych tematów, w których pisze.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Paź 10, 2007 23:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ja pierd....... ale kwiatki a właściwie kaktusy rozwalił mnie totalnie widok tarczy hamulcowej i tłoczka słuzącego za klocek zresztą inne niewiele mu ustępowały
Kowalski po flaszce wszystko "naprawi"...
Miałem z resztą tego przykłady (choć na szczęście nie w takiej skali) w moim R623 - przetoczenie tarcz na aucie poniżej granicy bezpieczeństwa, bo się śruba zapiekła i panom nie chciało się jej wymieniać i parę podobnych kwiatków.
Na szczęście wszystko już wyprowadzone na prostą.
_________________ Pozdrawiam, Maciek (podWawa - WPR)
Obecnie MX-5 NC '07, XC60 'Słoń 2' i wózek na zakupy (Fabia III)
Były 2*R623Si Lux '95 LPG, R827Si '93 LPG, R416 Si '99 LPG, MX-5 '92 i kilka innych nieroverków
W mały streszczeniu Cytat:
Od 3 lat i 38 000 km tylko dolewam olej jak się kontrolka zapali (gdy jest zbyt niskie ciśnienie smarowania) i jeszcze nigdy go nie wymieniałem,ponadto poprzedni niemiecki właściciel jechał na tym oleju 7 000 km
Cytat:
kolega właśnie spuszcza z Astry olej Mobil 15W40, używany tylko przez 2500 km i mam pytanie czy będzie się nadawał
jedna z odpowiedzi Cytat:
ale mnie roz$%#@# kolego teraz, niedługo też bede zmieniał to ci wyslę filterek jak chcesz, płacisz tylko za wysyłkę.
No i autor postu Cytat:
witaj ja w sprawie tego używanego filtra oleju jaki to jest dokladnie filtr tzn jaką ma średnice i wysokość (żeby pasował) no i czy jest bardzo zabrudzony? ile byś chciał za wysyłkę? bo niedługo zmieniam olej
pozdro"
[ Komentarz dodany przez: thef: Czw Paź 11, 2007 16:56 ] Wiem, że to cytat, ale pozwoliłem sobie na małą cenzurę
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
Ostatnio zmieniony przez thef Czw Paź 11, 2007 15:55, w całości zmieniany 1 raz
najpierw niestety trzeba się zalogować, żeby coś podejrzeć
_________________ moja historia motoryzacji: - Fiat Cinquecento; 700; - Fiat Punto 1.2 8V; - Fiat Bravo 1.2
16V; - MG ZR 160; - Golf V 2.0TDI; - Golf VI GTD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum