Wysłany: Czw Paź 11, 2007 23:43 [R620] Miarka oleju. a raczej jej brak...
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam.
Od niedawna jestem zadowolonym kierowcą Rovera 620. Przebieg 315k km, ale wszystko w porządku oprucz...
silniczek bierze niestety olej i co jakiś czas trzeba mu wlać pół litra. Niestety "zginął" mi bagnet (miarka oleju) i dolewam tak na wyczucie. Dzwoniłem już w kilka miejsc czy takowego nie mają i niestety nigdzie nikt nic nie ma. Raz trafił mi się sklep z dobrym zaopatrzeniowcem i "mieliby", ale jak przyszedłem z pieniążkami na zaliczkę (policzyli 130 zł ) to już był inny sprzedawca i powiedział "nie ma szans".
Tak więc może ktoś z forumowiczów miałby takowy bagnecik zupełnie niepotrzebny, lub może ktoś miałby wymiaryy tego cholernego dróta to może zacząłbym poszukiwania u Hondy.Silnik jest rzekomo Hondy (z03) to może cośby tam spasowało
Bardzo proszę o pomoc.
Każda podpowiedź jest na wagę złota
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Sty 11, 2011 14:27, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Paź 11, 2007 23:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pomógł: 387 razy Dołączył: 15 Mar 2007 Posty: 4424 Skąd: Oświęcim
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 10:07
Zapytaj w TOMATEAM ( www.tomateam.pl ). Do SDi i Ti mają na pewno (cena ok 40-50 zł za oryginał). Najlepiej zadzwoń lub skontaktuj się z Tomim przez gg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum