Zaczynam ogladac oponki na lato Teraz chce je kupic bo sa duze wyprzedaze i taniej Czy kupowal ktos na stronie www.oponytanio.pl ? Interesuja mnie oponki Toyo PROXES T1-R ? Zna ktos je? Jakies opinie? A może jakieś inne w dobrej cenie? Rozmiar jaki potrzebuję to 205/50 R15
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 12, 2007 20:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sob Paź 13, 2007 14:27 Re: [R200 1.4 16V '99r] Oponki na lato :)
jerzu napisał/a:
...Czy kupowal ktos na stronie www.oponytanio.pl ? ...A może jakieś inne w dobrej cenie? Rozmiar jaki potrzebuję to 205/50 R15
firmy, o którą pytasz nie znam choć gdy szukałem opon zimowych to też na nią natrafiłem ... mnie osobiście zainteresowała firma p. Haliny Orzeł i tą Ci jak i pozostałym forumowiczom polecam
jerzu napisał/a:
...Rozmiar jaki potrzebuję to 205/50 R15
nie za szerokie troszkę ? autko pojeździ na nich ?
_________________ zanim się wygłupisz polecam: nasza strona główna, techniczny FAQ, forumowa szukajka, punkty pomógł ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum